Autolakýrník

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 15 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme malá rodinná firma, která vznikla před 25 lety jako autoservis, později jsme ji rozšířili o lakovnu, kde už 10 let díky dobrému jménu lakujeme zánovní vozy, ale neodmítneme i starší vůz zákazníka, který k nám přijede z ulice. Naše firma má v současnosti 5 zaměstnanců, kteří si důvěřují a mohou se jeden na druhého kdykoliv s důvěrou obrátit a která se kromě lakování také zabývá kompletním servisem automobilů. Chcete pracovat ve firmě, kde nebudete jen řadový pracant ve velké společnosti, ale budete součástí našeho malého kolektivu upřímných lidí, ve kterém se budete cítit jistě a budete mít dobrý pocit z dobře odvedené práce? Nebojte se a přijďte se k nám podívat ! Co budete dělat - brousit, tmelit a stříkat do plniče lehce poškozené díly osobních automobilů a motorek - lakujeme 70 % nových značkových dílů, tak je prohlédnete a připravíte si je na lakování - odmastíte si nové dveře, nárazníky nebo jiné naplničované díly a dáte na ně samonivelační základ - vyberete si a namícháte požadovaný odstín - nalakujete připravené díly v lakovací kabině - můžete se střídat se svým pohodovým kolegou v přípravě a v lakování, aby jste nedělal pořád to stejné - nalakované díly prohlédnete, popřípadě zaleštíte drobné nedodtatky

Jiné výhody

- pokud budete šikovný a práce Vás bude bavit, vyděláte si pěkné peníze - na přesné pracovní době se můžete domluvit, když uděláte práci rychleji, můžete jít dřív domů - nebudete muset chodit do práce o víkendu - budete na dílně pracovat s pohodovým kolegou, který Vám se vším poradí - v zázemí Vás čeká jídelnička s mikrovlnkou a varnou konvicí, kde si můžete třeba uvařit kávu a najíst se, nebo si skočit do restaurace na jídlo naproti - pokud máte auto, budete mít k dispozici mechanickou dílnu, kde si můžete po práci opravit nebo přezout auto - možnost odborného školení firmou dodávající autolaky

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Můžete být vyučený v oboru, bude to pro Vás výhoda, ale nemusíte, nám stačí, když k této práci budete mít dobrý vztah a my Vás všechno ostatní naučíme tak, že budete v tomto oboru špička.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services