OBCHODNÍK - STÍNÍCÍ TECHNIKA, ref.č. LU040

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 30 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máte technický mozek nebo stavební či strojní vzdělání? Jste profík přes okna, fasády a různé typy stínící techniky? A k tomu všemu se ještě alespoň trochu domluvíte německy nebo anglicky? Pokud ANO, ozvěte se, právě Vás hledám, šikovného obchodníka nebo obchodnici v kombinaci se strojařinou nebo stavařinou, člověka, který rád kombinuje práci v terénu u zákazníka a klid v kanceláři na zpracování nabídky. Pro nadnárodní výrobně – obchodní společnosti, zabývající se výrobou a prodejem stínící techniky nyní hledáme OBCHODNÍHO MANAŽERA nebo MANAŽERKU PRO REGION PRAHY A STŘEDNÍCH ČECH Čím se budete celé dny zabývat? - nejdříve se pořádně školit, částečně na základně v Praze a částečně v Rakousku - poté komunikovat se stávajícími, ale i novými zákazníky, takže tak půl napůl terén a kancelář - poskytovat jim poradenství a vymýšlet pro zákazníka to nejlepší řešení - u zákazníka také vše přeměřit a doladit, aby byl výsledek nejlepší - zakázku poté předat realizátorovi, ale stále vše hlídat, tedy termíny a u předání díla být přítomen a také slíznout smetanou - monitorovat jak je na tom konkurence a co se děje v oboru nového - čas od času se zúčastnit různých výstav a veletrhů nebo prezentačních akcí - a o všem také reportovat svému šéfovi, přeci jen potřebuje vědět co se děje Bez čeho se pravděpodobně neobejdete? - bez technického vzdělání, ideálně stavař nebo strojař - bez alespoň krátké praxe v obchodničině a správného obchodního ducha - super by byla zkušenost s okny, fasádami nebo přímo stínící technikou, ale vše se dá naučit - bez komunikativní znalosti němčiny nebo angličtiny, zaškolení bude probíhat v Rakousku a spousta podkladů je v němčině nebo angličtině - bez řidičského průkazu A na co se můžete těšit? - na fajn tým, který táhne za jeden provaz a každá ruka je pro něj důležitá - na práci na HPP ve stabilní silné firmě - na velmi zajímavé finanční ohodnocení ve fixu (od 30.000 do 40.000,-) a provize z prodeje - na zaměstnanecké benefity - na klasické pracovní nástroje – telefon, notebook, auto - na flexi pracovní dobu - nástup možný ihned nebo dohodou - na region Prahy a Středočeský kraj - a na pohodlnou kancelářskou židli, příjemnou kancelář a výbornou kávu v Praze 4

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej, Management

Lokality:

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services