SAMOSTATNÁ ÚČETNÍ, LU039

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 35 000–45 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jste zkušený profík v oboru účetnictví – Mr. nebo Mrs. ÚČETNÍ? Poohlížíte se po novém týmu, kterému to spočítáte? A k tomu všemu se alespoň trochu domluvíte anglicky nebo německy? ANO, ANO a ANO? Proč o Vás ještě nevíme? Třeba právě Vás hledáme, zkušeného mistra oboru – profíka, který má v malíku má dáti a dal. Pro nadnárodní výrobně – obchodní společnosti, zabývající se výrobou a prodejem stínící techniky nyní hledáme SAMOSTATNOU ÚČETNÍ NEBO SAMOSTATNÉHO ÚČETNÍHO Co bude Vaším dennodenním úkolem? - komplexní účetní agenda výrobně obchodní firmy, včetně ročních uzávěrek - zadávání a účtování bankovních operací, výpisů - výpočet a účtování kurzových rozdílů zajišťování instrumentů - kontrola skladových operací, měsíční závěrka skladů - kontrola saldokont na hlavní knihu - měsíční závěrky - kontrola a zaúčtování služebních cest, hotovostní vyúčtování - měsíční daňové přiznání DPH, Kontrolní hlášení, silniční daň, daň z nemovitosti - spolupráce na ročních uzávěrkách a auditu - spolupráce na ročním přiznání k dani z příjmu PO Bez čeho se neobejdete? - bez SŠ nebo VŠ vzdělání ideálně ekonomického směru - bez krátké nebo delší praxe jako samostatná účetní - bez znalosti samostatného účtování, praxe ve vedení podvojného účetnictví, včetně uzávěrek - bez znalosti účetních a daňových předpisů a souvisejících změn - bez alespoň základní znalosti angličtiny nebo němčiny, bude stačit napsat a porozumět mailu – pan Google pomůže ☺ - a hlavně bez zájmu o účtařinu, pečlivosti a spolehlivosti Co Vám na oplátku nabídneme my? - samostatnou, zodpovědnou práci na HPP od začátku na dobu neurčitou ve fajn firmě, kde je přátelská atmosféra a na každém článku záleží - velmi zajímavé finanční odhodnocení dle zkušeností – od 35.000 Kč do 45.000 Kč na nástup a po zapracování i více - také nějaké firemní benefity – jako stravenky, příspěvek na životko, flexi pracovní dobu a společné firemní akce - nástup – čím dříve tím lépe – ale na top profíka si rádi počkáme - kancelářskou židli v pobočce na Praze 4 v dobré dopravní dostupnosti Čeká Vás spousta náročné práce, termíny, které je nutné dodržovat, ale to k účetnictví patří. Takže někdy je volněji a někdy je prostě potřeba dodržet termín.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services