TEAM MANAŽER OBCHODU - ZÁKAZNICKÉHO

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce:

Mzda: 25 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máte zkušenosti ze zákaznického servisu nebo obchodního oddělení? Troufáte se na vedení menšího pohodového týmu? A k tomu všemu dokážete s chladnou hlavou řešit třeba i deset úkolů najednou? ANO, ANO, ANO? Proč o Vás ještě nevím. Třeba právě Vás hledám, pohodového, zkušeného člověka, který dokáže v klidu vyřešit jakýkoliv problém a to jak se zákazníky, tak vlastním týmem a napříč celou firmou. Ozvěte se, vše probereme u dobré káv Malá ochutnávka je zde - pro našeho klienta - českou společnost s velmi dlouhou historií, odborníka v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany, životního prostředí nyní hledáme nového parťáka - tedy TEAM MANAŽERA OBCHODU - ZÁKAZNICKÉHO Co budete celé dny dělat: - zajišťovat celkový chod mini týmu, vše koordinovat, řídit a udržovat v chodu - zodpovídat za vedení, rozvoj a motivaci svého týmu cca 4 lidi - komunikovat s klienty a vyřešit jakékoliv problémy - řídit bezproblémovou podporu obchodníků - spolupracovat s ostatními odděleními - navrhovat zlepšení procesů oddělení - také reportovat vedení Bez čeho se neobejdete? - bez minimálně středoškolského vzdělání - bez praxe ze zákaznického servisu, managementu nebo administrativě - bez výborné znalosti práce s Wordem, Excelem a Outlookem - bez řidičského průkazu, přeci jen občas bude potřeba někam zajet a ke služebnímu autu řidiče nedostanete - bez alespoň krátké zkušenosti s vedením menšího týmu - bez schopnosti řešit deset věcí najednou a nehroutit se při prvním problému, vše se dá přeci vyřešit A co za to všechno dostanete? - fajn job na HPP v pohodové české firmě - zajímavé finanční ohodnocení, které se bude odvíjet od Vašich zkušeností a schopností a od toho jak se umíte prodat – min. 25.000 Kč ale třeba i 40.000 Kč. Opravdu záleží jen na Vás - také nějaké benefity – jako stravenky, příspěvky, manažerské vzdělávání a další rozšiřování kvalifikace - pohodlnou kancelářskou židli v kanceláři v Praze 9 – dobrá dopravní dostupnost - nástup možný ihned nebo dohodou

Další nabídky práce

Práce v oboru: Administrativa, Zákaznická podpora

Lokality:

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services