Asistenti ochrany veřejného zdraví
Místo práce: Hygienická stanice hlavního města Prahy se sídlem v Praze - 006, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)
Druh pracovního poměru:
Úvazek:
Směnnost: Jednosměnný provoz
Mzda: 20450 - 30750 Kč
Nástup od: 1. 8. 2017
Poznámka: Místo výkonu služby: Praha. Kontaktní osoba: paní Jurčíková Gabriela, tel.: 296 336 796, e-mail: gabriela.jurcikova@hygpraha.cz. Posuzovány budou žádosti podané ve lhůtě do 10.6. 2017, tj. v této lhůtě zaslané služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Hygienická stanice hlavního města Prahy, Rytířská 12, p.s. 203, 110 01 Praha 1, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě s uznávaným elektronickým podpisem na elektronickou adresu služebního úřadu: podatelna@hygpraha.cz nebo prostřednictvím veřejné datové sítě do datové schránky IDDS: zpqai2i.
Obálka resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy " Výběrové řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny výživy - pobočka Centrum".
K žádosti dále žadatel přiloží:
strukturovaný profesní životopis
Související dokumenty:
1. žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného
2. čestné prohlášení o státním občanství
3. čestné prohlášení o svéprávnosti
4. čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti
5. žádost o provedení pracovnělékařské prohlídky a hodnocení zdravotního stavu
6. čestné prohlášení o dosaženém vzdělání
7. čestné prohlášení podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb.
Charakteristika činností služebního místa:
- posuzovací, konzultační a poradenská činnost v oborech 28 a 58
- hodnocení epidemiologické situace a zdravotních rizik v životním a pracovním prostředí, stanovování mimořádných opatření k ochraně zdraví obyvatelstva a jeho skupin
- tvorba koncepce ochrany a podpory veřejného zdraví včetně její koordinace a metodického usměrňování ve vymezené územní působnosti
- stanovování metodik výkonu státního zdravotního dozoru
- plánování, organizování, řízení, metodické vedení a kontrola práce oddělení hygieny výživy
- zajišťování a koordinování státního zdravotního dozoru ve své územní působnosti, odpovědnost za odbornou správnost a kvalitu odborných prací včetně jednotnosti závěrečných výstupů, vykonávání sankční a správní činnosti
- vydávání předběžných opatření, stanovisek a rozhodnutí podle právních předpisů, příprava podkladů a analyzování výsledků činnosti pro rozhodování v otázkách ochrany a podpory veřejného zdraví v rozsahu kompetence orgánu státní správy
- zabezpečování plnění kontrolního plánu, úkolů hlavního hygienika a dalších odborných úkolů, plnění metodických pokynů hlavního hygienika včetně zpracování a vyhodnocování úkolů a činnosti za své oddělení
- provádění potřebných šetření a opatření při výskytu a prevenci alimentárnách nákaz a při výskytu nebo podezření na jiná poškození zdraví z potravin a pokrmů
- metodické vedení a doškolování podřízených pracovníků, vedení potřebné dokumentace a evidence.