Máš zájem o finance a analýzy a chceš získat zkušenost?

Nabídka pracovní pozice od 26. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hlavní město Praha, Praha-východ, Praha-západ

Mzda: dohodou

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Ref. č.: 20-11-245722. Máš komunikativní angličtinu a nebojíš se jí použít? Dostudoval si vysokou školu a přemýšlíš co dál? Chceš pracovat ve financích? Právě teď máš příležitost získat svou první pracovní zkušenost v renomované mezinárodní společnosti. A víš proč tě tahle práce bude bavit? Budeš pracovat s partou mladých nadšených lidí jako jsi ty. Poznáš nové přátele i zkušené profesionály, kteří ti pomohou se rozvíjet a vše se postupně naučit. Angličtinu využiješ při své každodenní práci i při firemních akcích a na kávě s kolegy. Tahle společnost ti umožní růst. Zúčastníš se mnoha tréninků a školení, které rozvinou tvé schopnosti a zvýší kvalifikaci. To ti umožní budovat kariéru uvnitř společnosti i mimo ni. Zní to dobře? Tak čti dál a dozvíš se, co konkrétně budeš dělat. Na pozici finančního analytika budeš mít na starosti různorodou agendu: S využitím Excelu a SAPu budeš zpracovávat reportingy, cenové kalkulace a finanční analýzy. V rámci portfolia projektů se budeš podílet na přípravě rozpočtů, forecastů a datových analýzách. Zapojíš se do všech fází projektů od uzavření smlouvy, přes průběhové analýzy až po dokončení. Pracovat budeš také s různými typy dokumentů jako jsou faktury nebo smlouvy, budeš zodpovědný za jejich kontrolu a přípravu souvisejících podkladů. Manažery projektů budeš pravidelně informovat o průběhu projektů, hotových finančních analýzách a otevřených bodech. Budeš úzce spolupracovat s ostatními analytiky a sdílet informace v rámci týmu.

Jiné výhody

Příjemně tě překvapí i nabídka benefitů, které společnost poskytuje: 5 týdnů dovolené Školení a jazykové vzdělávání Sick Days Stravenky Kafetérie (1 000 - 1 100 Kč/m.) Penzijní připojištění (500 - 700 Kč/m) Příplatek za práci přesčas Zaměstnanecké slevy Teambuilding Lokalita: Praha (v docházkové vzdálenosti stanice metra)

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
A co bys měl umět, abychom vybrali právě tebe? Studoval si VŠ v oblasti financí/ekonomie/účetnictví (stačit ti bude i Bc. titul). Máš pokročilou angličtinu pro každodenní komunikaci. Rád pracuješ s finančními daty a máš analytické myšlení. Umíš pracovat na PC a s MS Office a víš, že při zpracování finančních analýz nejvíce využiješ Excel. Jsi týmový hráč, ale zároveň ti nečiní problém samostatně pracovat na zadaných úkolech. Máš dobré komunikační a prezentační dovednosti a rád sdílíš informace s kolegy. Jsi motivovaný a máš pozitivní přístup k práci.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services