GENERÁLNÍ ŘEDITEL, ref. č. IV-131

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno-město

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Společnost našeho klienta má má 25-ti letou zkušenost s dodávkami technologických celků a chemikálií pro povrchové úpravy, kompresorů pro stlačený vzduch a dalších doprovodných produktů a služeb. Ve všech těchto oblastech se společnost řadí mezi nejvýznamnější partnery jak pro zákazníky, tak pro dodavatele. Zákazníky jsou schopni obsloužit jak ze sídel naší společnosti (Brno – pro ČR, Trenčín – pro SR), tak z kanceláří lokalizovaných na východním Slovensku, středních Čechách a v Praze. Co Vás čeká u pozice generálního ředitele? --Vedení dynamicky se rozvíjející společnosti a především výjimečného týmu zaměstnanců (cca 60 lidí). --Vašim úkolem bude vedení společnosti v úzké spolupráci s řediteli jednotlivých divizí i finančním ředitelem. Vaší hlavní pracovní náplní bude především: -- řízení čtyř divizí společnosti - lakovací linky, chemikálie pro předpovrchové a povrchové úpravy, závěsová a maskovací technika pro lakovací linky, vzduchové kompresory -- zodpovědnost vůči majiteli společnosti za hospodářské výsledky -- rozvoj firmy a jejich zaměstnanců -- spolupráce s řediteli dalších firem v holdingu Nástup: dohodou Pracoviště. BRNO Děkujeme za Váš profesní životopis.

Jiné výhody

Co Vám můžeme nabídnout: * nadstandardní manažerské benefity (bude upřesněno na osobním pohovoru) * Auto i pro soukromé účely, manažerský motivační program, mobilní telefon, notebook, příspěvek na penzijní/životní připojištění, * flexibilní začátek/konec pracovní doby, stravenky/příspěvek na stravování, vzdělávací kurzy, školení, občerstvení na pracovišti, * příspěvek na vzdělání, zvýhodněné půjčky zaměstnancům, firemní akce, * zahraniční pracovní cesty, účast na zahraničních konferencích

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co byste měl/a splňovat: * VŠ technického směru * aktivní znalost AJ * mít praxi v řízení obchodně-technické společnosti minimálně 5 let (požadujeme prokazatelné výsledky – zisk, rozvoj společnosti) * vynikající manažerské dovednosti * schopnost pracovat s dlouhodobě stabilním a stmeleným týmem

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Brno-město

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services