Účetní

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hlavní město Praha

Mzda: 250 Kč/hod hrubého

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Moderní menší konzultační společnost hledá do svého týmu účetní(ho) s možností s námi spolupracovat na bázi DPP (dohoda o provedení práce), zkráceného úvazku či na bázi IČ (externí dodavatel). Po zapracování a při oboustranné spokojenosti možnost hlavního pracovního poměru na dlouhodobé bázi. Hledáme pro dlouhodobou spolupráci nového člena týmu s prokazatelnými zkušenostmi v oblasti účetnictví, férového, pečlivého a spolehlivého člověka, který rád získává další pracovní zkušenosti a kterého účetnictví a čísla obecně baví. Člověka, který ocení přátelskou atmosféru a nestresové pracovní prostředí (umíme se domluvit na řadě věcí), dlouhodobou pracovní stabilitu a lidský přístup. Ze začátku předpokládáme práci max. na bázi 25 hod/týdně. Náplň práce: Na detailní pracovní náplni se domluvíme na individuální bázi s tím, že práce bude zahrnovat kompletní vedení účetnictví a daňové evidence v ERP Pohoda a Money, spolupráce při sestavování měsíčních daňových přiznání a přehledů (např. DPH, kontrolní hlášení), spolupráce při přípravě ročních a měsíčních závěrek, při zpracování mzdové agendy, dále denní administrativa a komunikace s klienty. U nás máte možnost rozšířit si zkušenosti i spoluprací při řešení specifických oborových záležitostí.

Jiné výhody

- Práci z domova (skrze vzdálený přístup), - Flexibilní pracovní dobu (možnost přizpůsobit si pracovní a tím i osobní čas), - Moderní firemní laptop včetně příslušenství, - Firemní placené připojení k internetu, - Firemní mobil (i pro soukromé účely), - Pravidelná školení (účetnictví, daně, mzdy atd.), - Možnost profesního růstu a přechod na jinou vyšší pozici (konzultant), - Možnost získání cenných pracovních zkušeností z účetního oboru a i ze souvisejících oborů, - Příjemné zacházení, komunikativní kolektiv a nestresové pracovní prostředí, - Nástup možný ihned, nebo dle dohody, - Odměna 250 Kč/hod, nebo dle dohody.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Spolehlivost, férovost, pečlivost, odpovědný přístup, - Prokazatelnou praxi v oboru (alespoň částečnou), - Schopnost samostatné a zodpovědné práce, - Min. ukončené středoškolské vzdělání ekonomického směru s maturitou, - Znalost práce v ERP Pohoda a Money výhodou, - Uživatelskou znalost MS Office (především Excel, Word, Outlook), - Anglický jazyk výhodou, ale není podmínkou, - Ochotu v životě a v práci něco dokázat, - Ochotu naučit se a dodržovat naše firemní principy (týkající se používání IT, ERP, komunikace se zákazníky apod.)

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services