Asistenti ochrany veřejného zdraví - Asistenti ochrany veřejného zdraví / hygiena předmětů běžného užívání

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Asistenti ochrany veřejného zdraví

Místo práce: Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 18000 - 27000 Kč

Nástup od: 1. 11. 2016

Poznámka: Místo práce: Dittrichova č.p. 329/17, Praha 2 tel.: 736 521 365, e-mail: Nadezda.Hofstetrova@khsstc.cz Vyhlašujeme výběrové řízení na obsazení volného místa: Referent/ka pro ochranu a podporu veřejného zdraví v oddělení hygieny předmětů běžného užívání Požadavky na uchazeče: - VOŠ/VŠ (chemický, hygienický směr apod.) - dobrá znalost práce na počítači (Word, Excel, Outlook) - řidičský průkaz skupiny B - schopnost týmové spolupráce - pečlivost, spolehlivost - dobré komunikační a organizační schopnosti - schopnost samostatné analýzy problému - ochota učit se novým věcem - praxe na obdobné pozici výhodou - čistý trestní rejstřík Popis práce: - výkon státního zdravotního dozoru nad bezpečností výrobků v oblasti předmětů běžného užívání - šetření podnětů spotřebitelů, provádění odběrů vzorků - příprava podkladů pro plnění úkolů oddělení - provádění evidence spisové agendy oddělení Nabízíme: - pracovní poměr na dobu určitou (zástup státní zaměstnankyně na RD za podmínek § 178 zákona o státní službě) - pracoviště v atraktivní lokalitě v centru Prahy - platové zařazení dle NV č. 304/2014 Sb. (systemizované služební místo) - zajímavou práci v moderním úřadu veřejné správy - 5 týdnů dovolené - příspěvek na stravování formou stravenek - po zapracování osobní příplatek - pružnou pracovní dobu Předpokládaný nástup: 1. listopadu 2016 / dohodou Bližší informace o této pozici Vám poskytne ředitel odboru hygieny výživy a PBU Ing. Michal Novotný na telefonním čísle 736 521 365; zájemci, posílejte své životopisy nejpozději do 27. října 2016 na emailovou adresu: nadezda.hofstetrova@khsstc.cz. ________________________________________________________________ Zasláním Vašeho životopisu na Krajskou hygienickou stanici Středočeského kraje dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních dat dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších přepisů, a jejich uchování v personální databázi této společnosti za účelem získání zaměstnání pro Vaši osobu. Tento souhlas platí až do jeho odvolání.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Bakalářské

Inzerující společnost

Krajská hygienická stanice Středočeského kraje se sídlem v Praze, IČO: 71009159

Kontakt
Ing. Michal Novotný, +420 736 521 365, Nadezda.Hofstetrova@khsstc.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 2

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services