Kulturní referenti - REFERENT/-KA KULTURY

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Kulturní referenti

Místo práce: Třebechovické muzeum betlémů, Hradec Králové, Třebechovice pod Orebem (informace o místu práce: Třebechovice pod Orebem)

Druh pracovního poměru:

Úvazek:

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 14000 - 16000 Kč

Nástup od: 1. 9. 2016

Poznámka: REFERENT/-KA KULTURY - PP na dobu určitou 1 rok se standartní zkušební lhůtou a předpokladem uzavření smlouvy na dobu neurčitou; předpokládaný nástup: 1. 9. 2016 nebo dle dohody; místo výkonu práce: Třebechovické muzeum betlémů - Náplň práce: organizace kulturních akcí, divadel, koncertů, přednášek apod. ve městě; objednávky akcí, objednávky plakátů, příprava smluv, hlášení hrubých tržeb Dilia a OSA, zajištění výlepu plakátů, zpracování tiskových zpráv do měsíčníků, médií, příprava vstupenek, předprodej a prodej vstupenek na všech kulturních akcích, organizace kulturních akcí, divadel, přednášek apod., fotodokumentace kulturních akcí, aktualizace webových stránek; spolupráce s místními organizacemi na kulturním dění ve městě; zajištění chodu kulturního domu - pronájem, příprava smluv o pronájmu; propagace města, podpora turistického ruchu - Požadujeme: min. středoškolské vzdělání s maturitou; dobré organizační schopnosti, schopnost samostatné i týmové práce; flexibilita, iniciativa, odpovědnost, pečlivost, vysoké pracovní nasazení a odolnost vůči stresu; základní uživatelská znalost na PC - MS Office; praxe v oblasti kultury, organizování kulturní a společenské činnosti výhodou; řidičský průkaz sk. B; znalost cizího jazyku výhodou - Nabízíme: 25 dnů dovolené, stravenky - Písemné přihlášky včetně požadovaných příloh uchazeči mohou zaslat nejpozději do 31. 7. 2016 poštou na adresu: K rukám ředitelky - VŘ kultura; Třebechovické muzeum betlémů; Masarykovo náměstí 1426; 503 46 Třebechovice pod Orebem K přihlášce je nutno připojit: Strukturovaný profesní životopis s údaji o dosavadních zaměstnáních a praxi (s uvedením názvu zaměstnavatele a vykonávané činnosti) odborných znalostech a dovednostech; Motivační dopis s koncepcí organizace kultury ve městě během celého kalendářního roku (min. 1 strana A4) - Vhodní uchazeči budou pozváni na pohovor.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSV

Inzerující společnost

Třebechovické muzeum betlémů, IČO: 45981116

Masarykovo náměstí 1426, 503 46 Třebechovice pod Orebem - Třebechovice pod Orebem

Kontakt
Mgr. Silvie Dušková, +420 495 592 053, reditelka@betlem.cz; badatelna@betlem.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Hradec Králové

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Kvóty na ženy ve vedení se blíží. Kterých firem se týkají?

Někteří zaměstnavatelé budou muset mít ve vedení přinejmenším třetinu žen. Směrnice Evropské...více

Partners Financial Services