Ostatní specialisté v oblasti sociální práce - Sociální pracovník pro NZDM - Free klub

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Ostatní specialisté v oblasti sociální práce

Místo práce: SKP-CENTRUM, o.p.s., Pardubice, Pardubice (informace o místu práce: Pardubice)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 15500 Kč

Nástup od: 1. 2. 2016

Poznámka: Místo výkonu práce Pardubice - Jungmannova 2550 Charakter vykonávané činnosti: - pracovní doba zpravidla od 9:00 do 17:30 hodin, - sociální práce s dětmi a mladými lidmi ve věku 6 - 26 let, kteří jsou ohroženi nepříznivými sociálními vlivy nebo se ocitli v obtížné životní situaci, - práce s klienty založená na budování důvěrného vztahu a na posilování silných stránek klienta, - práce na motivaci klientů ke změně, - spolupráce při tvorbě preventivních aktivit služby, workshopů, soutěží atd., - administrativa služby - zaznamenávání do osobních složek, vedení statistiky, - spolupráce na zvyšování kvality služby - tvorba metodiky, spolupráce při přípravě projektů, - spolupráce s institucemi v rámci návazné sociální sítě. Požadujeme: - pozitivní přístup k práci s rizikovou mládeží, - spolehlivost, trestní bezúhonnost, zodpovědnost, - dobré komunikační dovednosti, schopnost pracovat v týmu i samostatně, pokoru k práci s lidmi, empatii, schopnost sebereflexe, schopnost dávat a přijímat zpětnou vazbu, flexibilitu, kreativitu, otevřenost, - ochotu průběžně se vzdělávat, - zkušenosti s prací s rizikovou mládeží jsou výhodou. Zákonné předpoklady pro vznik pracovního poměru: - vzdělání podle § 110, zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách. Nabízíme: - hlavní pracovní poměr na dobu určitou do 31. 12. 2016 s možností prodloužení, - nástup možný od poloviny února 2016, - nástupní mzda 15.500,- Kč měsíčně s předpokladem navýšení po zkušební době, - práci v otevřeném, dobře fungujícím a profesionálním týmu, - možnost odborného růstu a bezplatného vzdělávání, - zázemí zavedené a velké neziskové organizace, - prostor pro vlastní tvořivost a seberealizaci. POŽADOVANÉ DOKUMENTY: Motivační dopis a profesní životopis se zaměřením na odborné znalosti a dovednosti doplněný o následující prohlášení: Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas k jejich zpracování. Termín k zasílání profesních životopisů: do 24. 1. 2016 Požadované dokumenty zasílejte e-mailem na: monika.skvrnova@skp-centrum.cz. Do předmětu e-mailu napište: VŘ NZDM - Free klub Případné otázky zodpoví Monika Škvrnová, DiS., tel.: 774 658 593.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: Vyšší odborné

Inzerující společnost

SKP-CENTRUM, o.p.s., IČO: 27534804

Jungmannova 2550, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí

Kontakt
Monika Škvrnová, DiS., +420 774 658 593, monika.skvrnova@skp-centrum.cz

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Pardubice

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services