Pracovníci v informačních kancelářích - kultura a cestovní ruch

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Pracovníci v informačních kancelářích

Místo práce: Město Žatec, Louny, Žatec (informace o místu práce: Žatec)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Jednosměnný provoz

Mzda: 15170 - 22810 Kč

Nástup od: 1. 2. 2016

Poznámka: místo výkonu práce: Žatec, náměstí Svobody 1 Popis činnosti pracovního místa: Poskytování informací a služeb pro návštěvníky i občany města v oblasti turistiky a volného času, obecných informací o městě, informací o provozu a činnostech MěÚ v Žatci. Zajišťuje spolupráci s informačními centry v oblasti regionu, popř. s vhodnými informačními centry v rámci ČR a zahraničí. Příprava a organizace určených výstavních, kulturních a společenských akcí města samostatně nebo ve spolupráci s kulturními organizacemi zřizovanými městem. Komunikuje a spolupracuje se zástupci zahraničních partnerských měst v oblasti dalšího rozvoje oboustranné spolupráce. Poskytuje pro potřeby městského úřadu základní překladatelské a tlumočnické práce v AJ a NJ. Odpovídá za ekonomické záležitosti odboru v rámci kapitoly. Zajišťuje přípravu, distribuci a prodej propagačních materiálů v turistickém informačním centru, jejich inventarizaci a vyúčtování. Předpoklady pro vznik pracovního poměru: . státní občanství České republiky, u cizích státních příslušníků trvalý pobyt na území ČR, . minimální věk 18 let, . způsobilost k právním úkonům, . morální a trestná bezúhonnost, . znalost jednacího jazyka – češtiny (u cizích státních příslušníků s trvalým pobytem v ČR). Ostatní předpoklady: . vyšší odborné vzdělání nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou, . ovládání PC (Microsoft Word a Excel, poštovní klient), . znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích; zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů; zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, . komunikační schopnosti; flexibilita; samostatnost, . znalost NJ nebo AJ, znalost dalších jazyků výhodou, . vítána znalost problematiky cestovního ruchu, kultury a historie zejména oblasti Žatecka, . řidičský průkaz skupiny B, . předpokládaný nástup 01.02.2016. Uchazeč o zařazení do výběrového řízení podá na Městský úřad Žatec písemnou přihlášku, která bude obsahovat tyto náležitosti: Název pracovní pozice, jméno a příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, telefonické spojení, e-mailovou adresu, č. občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, číslo řidičského průkazu, datum a podpis. K přihlášce budou připojeny tyto doklady: . strukturovaný životopis, . ověřený doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání, . výpis z evidence Rejstříku trestů FO ne starší než 3 měsíce. Písemné přihlášky včetně příloh doručí uchazeč na adresu: Městský úřad Žatec Odbor vnitřních věcí - k rukám personalistky nám. Svobody 1, 438 24 Žatec nebo osobně prostřednictvím podatelny Městského úřadu Žatec k rukám personalistky nejpozději do 20.01.2016 do 17.00 hod. Přihlášky doručené po tomto datu budou vyřazeny. Obálku označte heslem „výběrové řízení – kultura a cestovní ruch“.

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Inzerující společnost

Město Žatec, IČO: 00265781

Kontakt
Hana Durstová, +420 415 736 301, durstova@mesto-zatec.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Služby

Lokality: Žatec

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Louny

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services