Řídící pracovníci v oblasti obchodu - manažer obchodu

Nabídka pracovní pozice od 3. 2. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Řídící pracovníci v oblasti obchodu

Místo práce: F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ, a.s.01, Hlavní město Praha, Praha (informace o místu práce: Praha)

Druh pracovního poměru: Pracovní poměr

Úvazek: Plný

Směnnost: Pružná pracovní doba

Mzda: 25000 Kč

Nástup od: 1. 10. 2015

Poznámka: Místo výkonu práce: Praha Kontakt:Mgr.Jarmila Gábová tel:595693960,svoje CV a motivační dopisy zasílejte na e-mail:fscsekretariat@fsc-ov.cz CV a Požadavky:znalost angličtiny,výbornou znalost češtiny řidičský průkaz sk.B ,minimálně ukončené středoškolské vzdělání,nejlépe ekonomického nebo technického směru,prokazatelné znalosti z oblasti ochrany informací,fyzické ochrany nebo ochrany UI,uživatelskou znalost práce na počítači(OUTLOOK,WORD,EXCEL,POWERPOINT,INTERNET),iniciativu, samostatnost a zodpovědnost,kultivované vystupování a zdvořilé jednání s klienty,čistý trestní rejstřík,ochotu stále se vzdělávat,časovou flexibilitu,ochotu cestovat,praxe na obdobné pozici Pracovní náplň:péče o stávající klienty,aktivní vyhledávání nových zákazníků,vypracování nabídek,návrhů smluv,zpracování podkladů pro výběrová řízení,realizace marketingových aktivit společnosti,práce s vnitropodnikovým informačním systémem Výhodou:držitel osvědčení NBÚ,prokazatelné úspěšné absolvování kurzu obchodních dovedností v posledních 2 letech. Nabízíme odpovídající platové ohodnocení,provize za uskutečněné obchodní případy,flexibilní pracovní dobu,práci ve stabilní dynamicky se rozvíjející společnosti,prostor pro seberealizaci a další vzdělávání,mobilní telefon,notebook Upozorňujeme na skutečnost , že budeme kontaktovat pouze uchazeče,kteří splní výše uvedené požadavky, Ustanovení o ochraně osobních údajů Odesláním e-mailu s požadavkem na pracovní místo a zasláním příloh s životopisem prostřednictvím kliknutí na výše uvedenou e-mailovou adresu "fscsekretariat@fsc-ov.cz" uděluji společnosti F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ, a.s. se sídlem: Vítkovická 1994/22, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava, IČ: 25884646 (dále jen "FSC") jakožto správci, výslovný souhlas ke zpracování mých osobních údajů v rozsahu, ve kterém je poskytuji prostřednictvím tohoto e-mailu se všemi přiloženými soubory (zejména životopis) za účelem výběrového řízení na volnou pracovní pozici u FSC. Mnou poskytnuté osobní údaje: budou zpracovávány v písemné i automatizované podobě v náležitě zabezpečených prostorech a pouze k tomu oprávněnými osobami tak, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k nim a k jejich jakémukoliv zneužití; budou zpracovávány nejdéle po dobu konání výběrového řízení na inzerovanou pozici, po uplynutí této doby budou bezodkladně a spolehlivě zlikvidovány; nebudou po celou dobu zpracování zpřístupněny třetím osobám. Poskytnutí mých osobních údajů je dobrovolné a mám právo FSC kdykoliv požádat o podání informací a o dalších podrobnostech zpracování svých osobních údajů.V případě, kdy zjistím nebo se budu domnívat, že FSC provádí zpracování mých osobních údajů způsobem, který je v rozporu s právním předpisem, zejména jsou-li mé osobní údaje s ohledem na účel jejich zpracování nepřesné, mohu kdykoliv FSC požádat o vysvětlení, popř. aby odstranila takto vzniklý stav. Mám právo tento souhlas se zpracováním mých osobních údajů kdykoliv písemně odvolat

Požadavky na zaměstnance

Minimální vzdělání: ÚSO (vyučení s maturitou)

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Angličtina - Aktivní
  • Čeština - Aktivní

Inzerující společnost

F.S.C. BEZPEČNOSTNÍ PORADENSTVÍ, a.s., IČO: 25884646

Vítkovická 1994/22, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Kontakt
Mgr. Jarmila Gábová, +420 595 693 960, fscsekretariat@fsc-ov.cz

Další nabídky práce

Práce v oboru: Management

Lokality: Praha

Zdroj nabídky: ÚP ČR - kontaktní pracoviště Praha 2

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Čas na daňové přiznání končí. Návody, změny a časté chyby

Co je letos jinak? Jaké slevy se dají využít? Do kdy je potřeba odevzdat přehledy OSVČ?...více

Partners Financial Services