Instalatér/topenář Německo + diety 300€ týdně

Hledaná pozice

Místo práce: České Budějovice (informace o místu práce: České Budějovice)

Mzda: 50 000–70 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Německá personální agentura BZM Service GmbH se sídlem v bavorském městě Bindlach hledá pro své zákazníky (převážně z oblasti jižního Německa) zkušené pracovníky: - Mechanik zařízení (ž/m/d) v oboru sanity, topení a klimatizace Informace k pracovní místu: - nástup dle vzájemné domluvy - hlavní pracovní poměr v Německu - německá pracovní smlouva na dobu neurčitou, zkušební doba 6 měsíců - min. pracovní doba 151,67 hodin měsíčně (zřízeno konto pracovní doby) - diety ve výši 60 € za odpracovaný den (tedy 300€ týdně- z tohoto příspěvku je nutno si uhradit ubytování a dopravu vlastním vozidlem do práce. Ubytování rádi vyhledáme a objednáme.) - dle dosaženého vzdělání, zkušeností, základní znalosti němčiny a ŘP/vlastního vozidla nabízíme mzdu od 14,50 € hrubého hodina (konkrétní mzda bude stanovena po shlédnutí dotazníku pro uchazeče, viz níže) - v případě vzdělání přímo v oboru instalatér, znalosti němčiny, ŘP a využívání vlastního vozidla nabízíme mzdu od 15,00 € hrubého hodina (konkrétní mzda bude stanovena po shlédnutí dotazníku pro uchazeče, viz níže) - bonus na Vánoce a dovolenou - dovolená od 25 dní/ rok, v 2.roce 27 dní, ve 4.roce 30 dní - nutnost využívat své soukromé vozidlo k dopravě do práce a na ubytování - obdržíte od nás kvalitní pracovní oblečení zn. Engelbert & Strauss - obdržíte od nás veškeré nářadí a osobní ochranné pomůcky - kontaktní osoby hovořící česky Požadujeme: - řidičský průkaz - vlastní vozidlo (pro dopravu do práce, na stavbu, na ubytování) - ochotu cestovat a pracovat na montážích - schopnost práce podle plánu, svědomitost a pečlivost v zaměstnání - vyučení v oboru nebo dlouholeté zkušenosti v oboru - znalost svařování autogenem výhodou - základní znalost německého jazyka Své podklady (životopis, certifikáty a oprávnění) zasílejte prosím na použijte odpovědní formulář . Zájemcům zašleme dotazník pro uchazeče s prosbou o vyplnění, na základě něj poskytneme zpětnou vazbu, zda je nástup možný a upřesníme nabídku hodinové mzdy. Aktuálně preferují naši zákazníci zkušené odborníky s jazykem. Budeme se těšit na Vaše podklady. Mgr. Martina Baštínská Recruiter BZM Service GmbH, Sankt-Georgen-Straße 9, D - 95463 Bindlach

Inzerující společnost

BZM Service GmbH

Kontakt
Mgr. Martina Baštínská

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Zájem o předčasný důchod prudce klesl. Chystá se další zpřísnění

Ačkoliv přísnější pravidla pro odchod do předčasného důchodu platí už od loňského října,...více

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Přidáme vám na spoření, ať máte v důchodu víc. Proč zaměstnanci nemají zájem?

Na nabídky zaměstnavatelů, kteří poskytují příspěvek na penzijní spoření, řada lidí nereaguje....více

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Důchodová reforma má zelenou. Dvanáct změn, které schválila vláda

Věk odchodu do důchodu se zvýší. Růst penzí zpomalí, ale stoupne minimální důchod. Manželé...více

Partners Financial Services