IT/SW Analytik

Nabídka pracovní pozice od 17. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Bohnice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho klienta, českou technologickou společnost, která svým zákazníkům dodává řešení v oboru dopravní telematiky, telemetrie a logistiky, hledáme nového kolegu/kolegyni do vývojového týmu na pozici IT/SW Analytika. Společnost se zabývá vývojem, implementací a podporou logisticko-dispečerských řešení. Pokrývá celý proces od plánování, monitoringu dispečerského zařízení, až po optimalizaci a vyhodnocování efektivity dopravního procesu. Vaší náplní práce bude: * komunikace se zákazníkem a analýza jeho uživatelských potřeb * návrh řešení pomocí prototypu * příprava analytického zadání pro vývojáře * analytická podpora pro kontrolu kvality * úzká spolupráce se všemi členy týmu * podílení se na produktovém managementu --strong--Očekáváme:--/strong-- * praxi v rámci SW/IT Analýzy * velmi dobré komunikační schopnosti směrem k týmu i zákazníkovi * znalost či ochota se naučit pracovat s prototypovacími nástroji (Axure) * samostatnost, ale i schopnost týmové práce * proaktivní přístup, důvěryhodnost a odpovědnost * anglický jazyk (programy v AJ) * znalost CASE nástrojů výhodou, nikoliv podmínkou --strong--Nabízíme:--/strong-- * práci ve stabilní a úspěšné české společnosti, která je na trhu více než 25 let s neformální a otevřenou firemní kulturou * tým kolegů – profesionálů, kteří jsou špičkami ve svém oboru * možnost pracovat na zajímavých projektech s viditelným dopadem * práci na HPP/IČO * volnost pro vlastní nápady a invence, vzdělávání podporované společností (vzdělávací kurzy) * podpora nejnovějších technologií a postupů řízení vývoje * flexibilní pracovní doba, možnost práce na home-office dle domluvy * příspěvek na sportovní či kulturní aktivity * občerstvení na pracovišti * notebook, mobilní telefon * kanceláře: Praha 8 Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat. Společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky. Výhodou spolupráce s námi je rychlost! S našimi konzultanty absolvujete pouze telefonický pohovor! Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., a to až do odvolání písemnou formou. --strong--Benefity--/strong-- * Mobilní telefon * Notebook * Flexibilní začátek/konec pracovní doby * Vzdělávací kurzy, školení * Občerstvení na pracovišti * Příspěvek na sport/kulturu/volný čas * Možnost občasné práce z domova

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Angličtina - Mírně pokročilá

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services