Diagnostik železničního svršku

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme do našeho týmu v oddělení diagnostiky železničního svršku nového technicky založeného kolegu, či kolegyni. Pokud jsi čerstvý absolvent či zkušený pracovník, nemusíš se bát. Náš obor diagnostika tratí u Správy železnic nedávno oslavila 60 let od svého založení a náš profesionální kolektiv ti rád pomůže v profesním růstu a případně k dalšímu kariernímu rozvoji. Čeká tě zajímavá práce s informačním systémem SŽ a s nejmodernější diagnostickou technikou, se kterou budeš pracovat. Naše měřicí flotila se v současnosti skládá z jednoho měřicího vozu MVŽSv2 a čtyřech měřicích drezín (EM100, MD1 a MMD). Jako bonus se můžeš těšit na 6 týdnu dovolené, pružnou pracovní dobu a jízdní benefit ve vlacích ČD. V případě zájmu se budeme těšit na osobní pohovor.   Druh PPV: * Pracovní poměr (na dobu určitou 1 rok s předpokladem prodloužení na dobu neurčitou) Pracoviště: * Hradec Králové Možný nástup: * Dle dohody Požadované vzdělání: * SŠ nebo VŠ technického zaměření Požadovaná praxe: * Praxi vítáme a rádi přijmeme i čerstvé absolventy, aby náš tým byl věkově rozmanitý. Kvalifikační předpoklady: * Potřebujeme, abys byl zdravotně způsobilý pro vstup do provozované železniční dopravní cesty. * Zápal pro železnici je vítán. * Dobrá znalost práce na PC (např. MS Office, atd.) je samozřejmostí. * Máš výborné analytické dovednosti a kladný vztah k tabulkám, vzorcům, číslům a grafům. * Orientuješ-li se v programovacích jazycích (např. SQL, C#, VBA), budeš mít výhodu při pohovoru. * Umíš řídit automobil (oprávnění skupiny B). Požadovaný profil: * Musíš umět nést riziko, přijmout zodpovědnost a samostatně se rozhodovat. * Očekáváme pečlivost a flexibilitu. * Jsi komunikativní a schopen pracovat v kolektivu, který je základem našeho úspěchu. * Nebojíš se odborně vzdělávat. * Rád se zajímáš o digitalizaci a automatizaci rutinních procesů. Pracovní náplň: * Budeš vyhodnocovat naměřená data z měření železničního svršku. * Teoretické dovednosti si vyzkoušíš na měření v terénu. * Budeš připravovat analýzy, tvořit reporty či prezentace z našeho infomačního systému Správy železnic, s.o. * Samostatnost a zodpovědnost tě čeká u operativního řešení technický problému během měření a plánování jízd. * Budeš zdokonalovat a rozvíjet naše analytické metody a naše aplikace při zpracovaní naměřených dat. Nabízíme:   * Můžeš počítat se zvýšeným nárokem dovolené. * Získáš jízdní výhody ČD, po 6 měsících i pro rodinné příslušníky. * Podporujeme příspěvek na dovolenou a volnočasové aktivity (např. s kartou MultiSport). * K výplatě můžeš počítat se stravenkovým paušálem. * Myslíme i na tvou budoucnost, po roce dostaneš příspěvek na penzijní spoření.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services