Procesní inženýr s nástupním platem až 70 000 Kč.

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Most (informace o místu práce: Most)

Mzda: 50 000–70 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme stabilní dlouholetá společnost pocházející z bavorského města Augsburg. Zabýváme se zakázkovou výrobou elektroniky. Naše alfa omega je výroba elektroniky pro měřící nástroje. Do našeho týmu hledáme uchazeče kteří mají zájem se proaktivně podílet na rozvoji a dosahování té největší kvality na trhu. Za námi stojí více než 29 let zkušeností a spokojených zákazníků kterým se snažíme být tím nelepším partnerem. Ovšem není spokojeného zákazníka bez spokojenosti naších zaměstnanců. Pro které si vyhrazujeme co nejlepší pracovní podmínky a širokou škálu benefitů. Co spočívá v roli procesního inženýra? PI se specializuje na optimalizaci řízení a zlepšování průmyslových procesů a operací. Jeho hlavním cílem je zefektivnit výrobní nebo provozní procesy za účelem dosažení vyšší kvality výrobků nebo služeb snížení nákladů zvýšení produktivity a zlepšení celkového výkonu organizace. Role procesního inženýra zahrnuje analýzu a hodnocení existujících procesů identifikaci slabých míst a možností zlepšení návrh a implementaci nových procesů sledování a kontrolu procesních parametrů sběr a analýzu dat vyhodnocování výsledků a navrhování a implementaci opatření na zlepšení procesních výkonů. Koho hledáme? Hledáme kandidáta který bude mít ukončené SŠ / VŠ vzdělání v oboru elektrotechniky a doplnil to odpovídající praxí v daném odvětví. Zvládal programování v LabView (nebo v jiných programovacích jazycích) Také je pro nás velice důležité aby uchazeč měl znalost v oblasti elektronických dílů desek plošných spojů a elektronických zařízení včetně jejich oprav. A v neposlední řadě neměl problém komunikovat v ANGLIČTIN s kolegy a nadřízenými napříč společností. Co Vám můžeme nabídnout? Pokud si myslíte že splňujete požadavky které jsou nastíněny v odstavcích nad tímto textem jsme ochotni Vám nabídnout mzdu dosahující až 70 000 Kč a benefity které jistě doufáme posunou Váš zájem o pár stupínků výše :-). Abychom byli konkrétní jedná se o: Dovolená navíc Finanční bonusy / prémie Pracovní prostředky (mobil notebook...) Kariérní růst Firemní akce Pružná pracovní doba Vzdělávací kurzy 13.mzda Kafetérie Příspěvek na stravování

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services