Prodejce ve výrobní společnosti - Zkrácená pracovní doba možnost home office a další benefity

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Děčín (informace o místu práce: Děčín)

Mzda: 40 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Do našeho přátelského týmu hledáme kolegu na pozici PRODEJCE. Náplň práce: - Poskytování komplexní podpory zákazníkům v oblasti prodeje a servisu s důrazem na komerční sektor - Aktualizace informační databáze o zákaznících - Sledovat realizaci objednávek u svěřených zákazníků - Podílet se na stanovení cenové politiky prodeje a aktivně přispívat k tvorbě cen - Pomáhat s tvorbou smluv a prodejního plánu - Sledovat vývoj trhu a hledat nové oblasti kde jsou produkty žádané - Zajišťovat finanční informace pro udělení úvěrového limitu novým zákazníkům - Zabezpečovat správu pohledávek a plateb od zákazníků Jaké příležitosti u nás budete mít? - Součástí pracovního týmu budete mít přátelské kolegy a zázemí silné mezinárodní společnosti - Zajímavá práci s možností rozvoje Vaší profesní kariéry - Během vašeho zapracování získáte náhled na procesy nejen v prodeji a logistice ale také ve výrobě - Možnost získat adekvátní platové ohodnocení na základě vašich zkušeností a schopností - Progresivní a motivující system odměňování a roční cílový bonus (13. plat)

Jiné výhody

- Zkrácená pracovní doba 37.5 hodin týdně - Možnost využití Cafeteriie firemní jídelny parkování v areálu společnosti - 5 týdnů dovolené - Možnost Home Office - Mobilní telefon i k soukromému využití - Příspěvek na penzijní pojištění

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
- Vyžadováno SŠ/VŠ vzdělání ideálně v oblasti techniky nebo ekonomie - Základní znalost v oblasti techniky je pro tuto pozici výhodou - Zkušenosti s obchodem a procesy v prodeji v B2B prostředí - Schopnost pracovat samostatně být komunikativní a proaktivní - Týmovost a spolehlivost jsou klíčové protože budete spolupracovat s kolegy napříč společností - Práce MS Office znalost aplikace SAP je výhodou ale není nutností - Vyžadována aktivní znalost angličtiny a/nebo němčiny - Řidičský průkaz skupiny B kvůli občasným pracovním cestám

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services