HR Consultant s ruštinou | 35 100 Kč + roční odměny

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Kladno (informace o místu práce: Kladno)

Mzda: 35 100 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Měníme svět personálních služeb a jsme na to hrdí. Proto přitahujeme lidi, kteří chtějí víc než teplé místo, nebojí se změn a výzev.   Podívejte se, do čeho jdete Měsíční plat 35 100 Kč Roční odměny dle plnění KPI Dotované obědy v kantýně od 20 Kč (výběr z 5ti jídel) Super snídaně za babku – vajíčka, hashbrown, smaženka apod. Multisportka je samozřejmost 50% slevu na LEGO stavebnice  Jaká je naše DNA - proč právě my? Nejsme tu proto, abychom zazářili a zhasli Chceme lidem dát stabilní práci, jenž by naplňovala jejich představy a zlepšila jim život V ProJob chceme lidi, ne zdroje Využíváme informační technologie 22. století - většina byrokracie je zajištěna digitálně Záleží nám na tom, aby všichni rozuměli tomu, co a proč děláme S klienty i mezi sebou mluvíme otevřeně O svých plánech dáváme vědět s předstihem  Co by Vás na pozici čekalo Hlavním pilíře práce je komunikace - se zaměstnanci, s TeamLeadery, supervisory, HR, dodavateli, žadateli apod. Administrativa směrem k zaměstnancům a klientovi Práce v informačním systému Abra, Access - zaškolíme, naučíme Kooperace se třemi dalšími členy týmu Než se člověk někam nastěhuje, měl by místo omrknout, proto nabízíme strávit jeden den v práci přímo s našimi konzultanty, aby jste si potvrdili, že je tato práce ta vysněná -  poslední kterou v životě hledáte :-) Koho do týmu rádi přivítáme? Lidi co rádi komunikují Někoho kdo se nebojí práce s počítačem a telefonem Mluvíte na komunikativní úrovni ruským nebo ukrajinským jazykem Doma ve skříni máte maturitní vysvědčení   Zaujala Vás naše pracovní nabídka? Zašlete nám Váš životopis formou odpovědního formuláře.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Lidské zdroje a personalistika

Lokality: Kladno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services