Specialista výrobně technické dokumentace/Koordinátor výroby

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Vokovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Budeš tvořit, aktualizovat a spravovat výrobní (výkresovou, montážní) dokumentaci k vyvíjenému elektromechanickému zařízení. Dokumentace se věnuje popsání komponenty přístroje/prototypu pro sériovou výrobu a vytváří se za pomoci grafických programů – u nás je to CorelDraw. Díky Tvému preciznímu návodu, budou kolegové ve výrobě vědět, jak výrobek/prototyp sestavit. Spravovat celý vývojový projekt v našem informačním systému – pracujeme s Heliosem (rádi Tě zaučíme). Aktivně spolupracovat s výrobami v ČR i v zahraničí při zavádění nových technologií a změn v sériové výrobě. Podílet se na tvorbě výrobních postupů a přípravků. Znalosti v oblasti medical devices nejsou nutné, vše potřebné rádi doučíme.

Jiné výhody

Co ti na oplátku nabídneme my: Jsi zvyklý na 5 týdnů dovolené, sick days a jazykové kurzy? Výborně, zvyk je železná košile, i u nás to praktikujeme. Po práci si volný čas užívej dle libosti - dáme ti rozpočet 30 000 Kč (v rámci kafeterie) a ty si vybereš, co ti udělá největší radost. Work-life balance pro nás není jen fráze. Můžeš si pod tím představit flexibilní pracovní dobu a home office. Pokud se rád vzděláváš, naše podpora ve školeních a workshopech je neomezená! Pořád je co slavit. Slavíme výročí, narozeniny a za odpracované roky dostaneš medaili (a samozřejmě i prémie). Rádi se potkáváme po práci a zábavu nám obstarává kapela složená z vlastních kolegů Wild animals. Pohání Tě cukr? Našich pět kuchyněk je nadupaných sladkostmi, které tě udrží v chodu. A nakonec bychom rádi zmínili, že… …budeš mít možnost podílet se na vývoji unikátních technologií pro medicínu (od první myšlenky až po předání produktu do naší vlastní sériové produkce). …vyvíjíme produkty, které se používají v 70 zemích světa, a ročně vyrobíme přes 30 000 přístrojů. …pracujeme v malých projektových týmech, tvoje práce bude vidět! …společně překonáváme nemalé pracovní výzvy, ale baví nás i ty nepracovní, jako je pravidelné otužování ve Džbánu. …dostaneš volnou ruku pro svou práci a k tomu zodpovědnost za své úkoly. …budeš mít možnost sdílet know-how se špičkovými vývojáři/odborníky/profiky v oboru.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co ideálně potřebujeme: Vzdělání technického směru, ideálně se zaměřením na strojírenství nebo elektro. Zkušenost s tvorbou technické výrobní/montážní dokumentace. Znalost angličtiny na úrovni technické terminologie potřebné pro tvorbu technické dokumentace a běžné konverzace. Co by bylo úplně skvělé (je výhodou): Zkušenost s nějakým programem pro grafickou tvorbu (např. CorelDraw). Grafické cítění a smysl pro detail. Pečlivý přístup (nejen) ke zpracování dokumentace.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services