Obchodní zástupce

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Hradčany (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 30 000–70 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáme obchodního zástupce pro naši rodinnou firmu, která se specializuje na prodej kvalitních náplní do tiskáren a tiskových řešení. Pokud máte zájem o práci v přátelském a dynamickém prostředí, a pokud máte schopnosti přesvědčování a vyjednávání, tato pozice by mohla být pro vás ta pravá! Náplně do tiskáren jsou nezbytné pro běh každého podniku, a my jsme tu, abychom pomohli najít to nejlepší řešení pro zákazníkovi potřeby. Naše rodinná firma se vždy snaží najít řešení, které vyhovuje zákazníkovi a poskytuje mu maximální hodnotu. Hledáme vždy řešení podle modelu win-win! V naší firmě se klademe velký důraz na osobní přístup ke každému zákazníkovi. Chceme být vaším partnerem a společně najít řešení, které vyhovuje vám i nám. Hledáme někoho, kdo sdílí naši filosofii a je ochoten pracovat v týmu, aby dosáhl společného cíle. Jako obchodní zástupce budete mít za úkol budovat vztahy se zákazníky a hledat nové obchodní příležitosti. Budete kooperovat s našimi týmy prodeje a marketingu. Hledáme někoho s vynikajícími komunikačními schopnostmi, kdo dokáže vést konverzace s různými typy lidí. Pokud máte zájem o tuto pozici, prosím, zašlete nám své životopis a motivační dopis, ve kterém nám řeknete, proč si myslíte, že byste byli skvělým kandidátem pro tuto pozici. Těšíme se na vás a na vaše schopnosti hledat

Jiné výhody

Osobní přístup - Jako rodinná firma se soustředíme na vytváření osobních vztahů se svými zákazníky a zaměstnanci. To umožňuje lépe porozumět potřebám všech a poskytnout nejlepší individuální řešení výhodné pro všechny. Flexibilita - Jako rodinná firma máme flexibilnější pracovní prostředí, což umožňuje zaměstnancům lépe vyvážit svůj pracovní a osobní život. Důraz na kvalitu - Zakládáme si na poskytování kvalitních produktů a služeb, aby si udržely dlouhodobě dobrou pověst. Stabilita - Jako rodinná firma se snažíme udržet si své zákazníky a zaměstnance na dlouhodobé bázi. Společenská odpovědnost - Snažíme se být společensky odpovědný a zapojovat se do charitativní činnosti a projektů v Jičíně. Inovace - Jsme velmi inovativní a schopný rychle reagovat na nové trendy a výzvy. To může být díky tomu, že jsme méně byrokratický a máme větší svobodu při rozhodování. Dlouhodobá perspektiva - Jako rodinná firma máme dlouhodobou perspektivu, která se soustředí na udržení podnikání a na budoucí generace. To může být dobré pro zákazníky a zaměstnance, kteří se mohou spolehnout na dlouhodobou stabilitu a kontinuitu.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services