Technický pracovník - dispečer v nepřetržitém provozu

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Klánovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 20 130–29 520 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

-Příjem odtažených motorových vozidel, vedení jejich evidence, koordinace provozu odtahového parkoviště a uložení odtažených vozidel. -Výdej vozidel oprávněných osobám, včetně příjmu elektronické bezhotovostní nebo hotovostní platby. -Vyplnění jak listinného Protokolu o odtažení vozidla, tak po zaškolení zadávání informací do sdíleného elektronického informačního systému Kevis. -Kontrola odtažených vozidel, aby nedošlo k ohrožení životního prostředí. -Spolupráce s řidičem odtahového vozidla pro zajištění bezpečného otáčení a couvání. -Bezpečnostní dohled. -Dodržování právních předpisů a vnitřních nařízení zaměstnavatele. -Plní další pokyny nadřízených ve vztahu k bezproblémovému chodu odtahového parkoviště.

Jiné výhody

-Pracovní poměr na dobu neurčitou. -Platové zařazení dle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb. ve znění NV č. 300/2019 Sb., příloha č. 1 v platném znění, platová třída 8 v tarifu podle předchozí odpracované praxe. -Po skončení zkušební doby osobní příplatek. -Při dobrém plnění úkolů možnost finanční odměny. -Proplacení všech náležitostí mzdy a její pravidelnost každý měsíc. -5 týdnů placené dovolené ročně. -5 dnů placeného indispozičního volna ročně. -Zaměstnanecký příspěvek na stravenkový paušál až cca 170,- Kč za jednu odpracovanou směnu. -Možnost rekreace v zařízení organizace za zvýhodněné ceny. -Poskytování finančních darů zaměstnancům při některých životních a pracovních výročích. -Další výhody zaměstnanců vyplývající z Fondu kulturních a sociálních potřeb. -Stabilitu příspěvkové organizace. -Nástup možný ihned, na vhodného uchazeče si ale dokážeme i počkat.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
-Minimálně středoškolské vzdělání (výuční list, maturitní zkouška). -Uživatelskou schopnost a orientaci v práci na počítači, schopnost přijmout, napsat a odeslat e-mail, základní znalost práce ve Wordu a Excelu, po zaučení schopnost vyplňovat elektronický informační systém, dle potřeby schopnost obsluhy scanneru, kopírování dokumentů, obsluha digitálního fotoaparátu a elektronické odeslání pořízených fotografií atd. -Časovou flexibilitu. -Odolnost vůči stresu, nekonfliktnost, spolehlivost, zodpovědnost, schopnost práce v kolektivu i práce samostatné, pracovitost, respekt vůči nadřízeným. -Trestní bezúhonnost, svéprávnost a zdravotní způsobilost. -Schopnost pracovat v nepřetržitém provozu (zpravidla 2x denní směna 7-19h. + 2x noční směna 19-7h., pak 4 dny volna). -Dobré komunikační a vyjadřovací schopnosti jak v ústním, tak v písemném projevu. -Dobrý zdravotní stav. Výhodou: -Zkušenost s prací v elektronickém informačním systémem Kevis (není podmínkou) -Zkušenost se směnným provozem (není podmínkou). -Zkušenost s obsluhou a používáním radiostanice (není podmínkou). -Zkušenost s monitorováním kamerového systému (není podmínkou).

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services