Energetický specialista B2B

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Motol (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 50 000–150 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme BIDLI – se vším všudy. Bidli energie, a.s. jsou významným dodavatelem elektřiny a plynu pro domácnosti i firmy. Energetický specialista u nás poskytuje jedinečné poradenství vybraným klientům skupiny Bidli holding a.s. Energetický trh má za sebou turbulentní období plné nejistoty. V současné době díky zásahu státu klienti opět získávají jistotu maximálních nákladů díky cenovým stropům. Cenový strop je maximální hranicí, není ale třeba platit cenu nejvyšší. V Bidli umožňujeme klientům na cenách za energie maximálně šetřit pomocí produktů, kterými pružně reagujeme na situaci na trhu. Díky divizi Bidli technologie, která je dodavatelem moderních fotovoltaik, můžete využít potenciálu propojení těchto dvou velmi úzce spojených produktů a nabídnout klientům unikátní kombinovaný produkt, který větším zákazníkům šetří nemalé částky. Nyní máme nový velmi perspektivní systém odměňování, kdy si obchodník buduje zajímavý pasivní příjem a nabízíme produkty na které klienti slyší. Navíc Bidli nabízí i kompletní řešení fotovoltaických elektráren na rodinné i bytové domy či firmy a nabídku umíme doplnit přímým výkupem přebytků. A právě proto hledáme posilu do našeho stávajícího týmu. Pokud máte inovativní myšlení a zajímala by Vás práce v energetické společnosti, která hledá moderní řešení pro své klienty, pak právě hledáme kolegu na pozici Energetického specialisty pro B2B trh. Hledáme zkušené obchodní zástupce z oblasti energetiky, kteří si chtějí tvořit vlastní portfolio klientů a pasivní příjem. Pokud už své portfolio klientů máte, můžete z něj ihned čerpat velmi vysoké pravidelné měsíční odměny + jednorázovou odměnu nad rámec. Vaší hlavní zodpovědností bude aktivní vyhledávání nových klientů pro B2B prodej. Pokud jste manažer a máte tým, najdeme individuální řešení pro Vás i Vaše obchodníky.

Jiné výhody

-20 % z marže každého zákazníka, který u nás bude připojený, po celou dobu dodávky + fixní odměnu za sjednání -Získáte časovou flexibilitu – svůj kalendář si organizujete sám -Přátelské a moderní prostředí centrály v centru Prahy -Multisport kartu, vlastní fitness a solárium zdarma -Školení potřebné pro Vaší práci -Vysoké finanční ohodnocení, které nemá strop -Možnost čerpat další provize za produkty ostatních divizí Bidli holding a navýšit i diverzifikovat tak své příjmy v turbulentní době -Dotované mobilní tarify -Snídaně zdarma -Zajímavé firemní akce -Příspěvky na auto

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
-Zkušenosti z oblasti prodeje energií a licenci na prodej energií u ERÚ -Dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování -Chuť se podílet na rozšiřování služeb klientům -Obchodního ducha a nadšení pro práci -ŘP sk. B – musíte být schopen zajet za klientem kamkoliv

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services