TECHNIK PODPORY PRODEJE

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Hradec Králové (informace o místu práce: Hradec Králové)

Mzda: 30 000–38 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Vaší náplní práce bude tvorba technických a cenových nabídek pro projekty našich klientů. K tomu, abyste však vytvořil skvělou nabídku budete muset provést i pár výpočtů, prohledat katalogy našich dodavatelů a představit klientovi svůj záměr a řešení. Všechny tyto věci Vás samozřejmě naučíme. Na oplátku nabízíme velice zajímavou práci s podílením se na projektech větších či menších formátů v České republice i na Slovensku, přístup k nejmodernějším technologiím a pravidelná školení v rámci růstu vlastní kvalifikace. Občerstvení na pracovišti a férové platové ohodnocení s bonusem v případě akceptace řešení zákazníkem. Co bude náplní Vaší práce? - návrh technických řešení, která rozpohybují cokoliv (s elektro/strojním vzděláním máš výhodu) - spolupráce s ostatními technicky naladěnými kolegy - tvorba cenových nabídek a technická podpora prodeje

Jiné výhody

A co za to nabízíme? - práci se špičkovými produkty pro prestižní, stále rostoucí českou společnost - práci v dynamickém, dobře naladěném kolektivu srdcařů, kteří rozpohybují cokoliv - maximální podporu ze strany firmy, kvalitní zaškolení, možnost dalšího vzdělávání se a rozvoje - zázemí v moderních, špičkově vybavených prostorech firmy - občerstvení na pracovišti - férové platové ohodnocení s bonusem za úspěšnou realizaci - další firemní benefity Máte na to? Pošlete svůj životopis a krátký průvodní dopis. Budeme se těšit! -------------------------------------------------------------------- Plat: 30.000,- až 38.000,- Místo výkonu práce: Hradec Králové

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co od Vás očekáváme? - v prvé řadě nadšení pro techniku a moderní technologie - komunikace se zákazníky, aby se vědělo, co vlastně potřebují - kreativní myšlení - samostatnost, pečlivost a organizovanost - chuť pracovat a rozvíjet své znalosti - základní znalost angličtiny využiješ při hledání vhodných parametrů v katalogu - dobrou náladu, smysl pro humor a chuť do práce - jinak u nás budete za morouse :-)

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services