HR Business Partner pro tým OZP zaměstnanců

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Co budete u nás dělat: - budete pečovat o tým OZP zaměstnanců, o který se budete komplexně starat (onboarding, podílení se na výběrových řízeních, podpora při adaptaci, rozvoj a hodnocení) - budete u řešení záležitostí týkajících se pracovního poměru zaměstnance (nástup, změna nebo i ukončení pracovního poměru) - budete komunikovat s manažery našich klientů, u který vytváříme naše OZP týmy

Jiné výhody

Co nabízíme: - možnost práce na zkrácený úvazek - práce je vhodná i pro OZP uchazeče - 20 dní dovolené a 5 dní zdravotního volna - individuální přístup a péči, zakládáme si na lidském a vstřícném jednání tak, aby se u nás zaměstnanci cítili co nejlépe a byli spokojení - podporující tým složený nejen z OZP Chcete-li vědět, v jakých dalších odvětvích umí Kolibřík CSR vytvořit pracovní prostředí na míru pro hendikepované, zašlete nám životopis a my s Vámi rádi projdeme naše aktuální pracovní příležitosti po telefonu nebo osobně u kávy.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Koho hledáme: - empatickou osobnost s min. středoškolským vzděláním ukončeném maturitou - uvítáme osobu se zkušenostmi z oboru sociální práce, sociální pedagogiky, andragogiky, z oblasti neziskového sektoru, která je ochotná z získávat a rozvíjet své znalosti a dovednosti (HR) na poli zaměstnávání OZP - komunikativní osobu, která je odhodlaná prosazovat zájmy OZP zaměstnanců - osobu, která k pracovní spokojenosti potřebuje komunikovat a pracovat s lidmi - práce je vhodná i pro OZP uchazeče - vlastní zkušenost se zdravotním omezením je v našem oboru cenná a přínosná Co požadujeme: - minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, VŠ v humanitních oborech výhodou - uživatelskou znalost práce na PC- samostatnost, flexibilitu - velmi dobré komunikační schopnosti - ochotu učit se novým věcem a být součástí růstu společnosti

Další nabídky práce

Práce v oboru: Lidské zdroje a personalistika

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services