PLC Engineer ( F/M/X ): 30 000 Kč náborový příspěvek až 6 000 Kč na dopravu

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Litoměřice (informace o místu práce: Litoměřice)

Mzda: 45 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

K výzvám je třeba stavět se čelem a my pro vás jednu máme. Pakliže už jste někdy programoval logické automaty PLC nebo DCS systémy jste tu správně. Naše řady potřebujeme rozšířit o specialistu který bude mít na starosti údržbu řídícího systému papírenského stroje. Jen je potřeba splnit několik předpokladů: mít dostudovanou alespoň SŠ elektrotechnického směru zvládat komunikaci skrze všechna oddělení orientovat se v základech IT sítě a admin levelu Windows chápat princip fungování regulace a instrumentačních prvků domluvit se anglicky alespoň na komunikativní úrovni mít platnou vyhlášku 50/1978 Sb. Velkou výhodu získáte pokud budete umět programovat řídících systémů (ideálně ABB Honeywell Siemens PCS7) Byť jsme mezinárodní firma naše týmy bývají malé. Navíc stále rychle rosteme takže mezi vaše stěžejní vlastnosti by měla patřit odolnost vůči tlaku flexibilita a ochota učit se novým věcem. Vše ostatní vás naučíme a vysvětlíme v našem vlastním Výcvikovém středisku. A co ta práce u nás vlastně obnáší? Hlášení a řešení vzniklých problémů Práce s údržbovým systémem řešení pracovních zakázek a inspekčních prohlídek Preventivní údržba řídících systémů kontrola logů a pravidelné zálohování Řešení problematiky cyber security v systému OT Příprava nápravných opatření z havárií a jejich implementace Po zaškolení a prohlídce celého závodu budete držet hotovost 24/7 na řídící systémy (dle zkušeností nejdříve však po jednom roce) V rámci pracovních činnosti se budete aktivně podílet i na investičních projektech. Je jasné že nikdo nechodí do zaměstnání jen pro dobrý pocit. Proto našim lidem vedle mzdy nabízíme i celou řadu benefitů: až 6 000 Kč příspěvek na dopravu práce v mezinárodním týmu atraktivní plat a benefity výzvy plynoucí z dynamického růstu společnosti a implementace nových inovativních technologií prostor pro seberealizaci vlastní vize a nápady kariérní růst a možnost budoucího uplatnění u našich zahraničních sesterských společností 25 dní dovolené 30 000 Kč hrubého nástupní příspěvek 20 000 Kč čistého na přestěhování bezúročné půjčky přátelský kolektiv plný profesionálů v oboru Nástup je možný ihned a my se moc těšíme na váš životopis.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Litoměřice

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services