Provozní elektrikář

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Český Krumlov (informace o místu práce: Český Krumlov)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho významného obchodního partnera obsazujeme pozici PROVOZNÍ ELEKTRIKÁŘ Chcete se stát součástí týmu, který prostřednictvím oprav a preventivní údržby přispívá k bezchybné výrobě krbových kamen a kovových komponentů do nábytkářského průmyslu? V současné době hledáme kolegu/kolegyni na pozici provozní elektrikář do 2směnného provozu.

Jiné výhody

Měsíční mzda 30.000 – 35.000,- Kč zahrnuje: nástupní sazbu hodinové mzdy 160,- Kč po zkušební době postupné navyšování mzdy dle produktivity a kvality odvedené práce v rozmezí 165,- až 190,- Kč příplatek za odpolední směnu 10,- Kč měsíční odměny měsíční bonus za 100% podíl na hospodářském výsledku ve výši 2000,- Kč Navíc Vám můžeme ještě nabídnout: příspěvek na dopravu příspěvek na penzijní připojištění příspěvek při narození dítěte příplatek za případnou noční směnu 25,- Kč pololetní odměny mimořádné odměny v případě překročení plánu čistého zisku společnosti odměny dle odpracovaných let ve firmě a dle životních jubileí odměnu za doporučení nového zaměstnance ve výši 10000,- Kč odměnu za příchod na mimořádnou směnu ve výši 150,- Kč firemní stravování s příspěvkem zaměstnavatele 5 týdnů dovolené zvýhodněný firemní telefonní paušál zvýhodněné vedení bankovního účtu vzdělávací kurzy sportovní, kulturní a wellness firemní akce i pro rodinné účastníky další benefity zaměřené na oblast podpory zdraví (např. Dny zdraví, balíčky na podporu imunity…) Práce, která na Vás čeká, je v čistém prostředí nové haly. Pokud Vás naše nabídka zaujala, přijďte se k nám podívat, ochotně Vás po pracovišti provedeme. K dispozici máme firemní parkoviště, případně autobusová zastávka Tovární točna je 5 min od pracoviště. Vzbudili jsme Váš zájem? Pošlete nám svůj životopis společně s motivačním dopisem.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
týmový hráč s ochotou učit se nové věci a chutí do práce minimálně střední odborné vzdělání bez maturity v oboru elektro nebo strojírenství praxi na obdobné pozici se zaměřením na elektro údržbu a opravu výrobních strojů a zařízení způsobilost dle vyhášky č. 50/§ 6 a vyšší znalost čtení elektro dokumentace dobré diagnostické schopnosti a manuální zručnost svářečský průkaz je pro Vás výhodou Práce, která na Vás čeká, je v čistém prostředí nové haly. Pokud Vás naše nabídka zaujala, přijďte se k nám podívat, ochotně Vás po pracovišti provedeme. K dispozici máme firemní parkoviště, případně autobusová zastávka Tovární točna je 5 min od pracoviště.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services