IT Specialista - Infrastruktura & Security - pro zkušené juniory nebo mediory!

Nabídka pracovní pozice od 19. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Slaný (informace o místu práce: Slaný)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáte si práci v interním IT? Chcete působit v úspěšné společnosti s českými kořeny s mezinárodním přesahem? Chcete pracovně používat angličtinu? Pak by Vás mohla zajímat tato pozice. Rozvoj (projekty)  –Předkládá návrhy vedoucí ke zlepšení IT infrastruktury, IT Security a IT služeb –Rozhoduje o operativních krocích vedoucích k realizaci přiděleného projektu –Plní přidělené projekty ze systému strategických akčních plánů za oblast IT –Integruje nové systémy do stávající infrastruktury –Porovnává vstupy a výstupy s původním zadáním a doporučuje měřící metody pro vyčíslení benefitů –Spolupracuje na vytváření dokumentace za oblast IT –Vytváří, testuje, optimalizuje dokumentaci IT architektury Udržitelnost (provoz infrastruktury) –Zajišťuje dostupnosti svěřené části IT infrastruktury pro uživatele IS dle schválených SLA  –Předchází výpadkům IT infrastruktury a navrhuje nápravná opatření –Rozvíjí nebo ukončuje provozované informační systémy End User support (Servicedesk/Asset Management)  –Řeší uživatelské změnové požadavky nebo incidenty na globální úrovní –Poskytuje konzultace a poradenství v oblastech IT infrastruktury, IT architektury a IT Security –Plní přidělené požadavky v systému Servicedesk –Rozhoduje o operativních krocích vedoucích k realizaci přiděleného požadavku v systému Servicedesk Security –Dodržuje a kontroluje zásady bezpečnostní politiky IT –Navrhuje a rozvíjí bezpečnostní politiku IT –Provádí následné kroky k odstranění nálezů ze security monitoringu –Implementuje změny vedoucí k zvýšení bezpečnosti –Prezentuje security změny formou školení a dokumentace

Jiné výhody

–Pestrou paletu zaměstnaneckých benefitů (firemní školka, flexi pracovní doba, kafetérie, stravování, možnost home-office, 13. plat, dovolená navíc, sportování, penzijní připojištění atd....) –Odborné a jazykové vzdělávání –Nástup dohodou –Pracoviště buď na Praze 6, nebo u Slaného NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Znalost ITIL –Znalost Microsoft technologií (server 2016 a 2019, Microsoft O365, Microsoft Azure, Teams, Intune) –VMware –Analýza stavu a správa datové sítě LAN, DMZ, WIFI –Systémy zálohování a archivace dat –Antivirová ochrana a její management –Znalost AJ - komunikace v písemné podobě i telefonické formě

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Management

Lokality: Slaný

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services