Manažer týmu finančních poradců

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 150 000–250 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Naše divize Bidli Finance a poradenství je součástí silné a stabilní investiční skupiny BIDLI holding a.s. s obratem přesahujícím 22 mld. ročně. Spolupracujeme s bankovními a nebankovními institucemi napříč českým trhem, s některými exkluzivně. I proto jsme schopni vyjednat našim klientům úvěr na míru. Naší základní prioritou je férový a profesionální přístup ke každému našemu zákazníkovi. Kromě zkušeností s financováním našich klientů, čerpáme také z realizace vlastních developerských projektů, a především disponujeme také vlastními finančními produkty, které na bankovním trhu chybí.  Pečujeme o své klienty a dbáme na správnost vybraného řešení v aktuální době. Nenecháme je napospas zastaralým, či v aktuální situaci nevhodným, nebo nedostatečným produktům. Naše komplexní nabídka navíc poskytuje našim obchodníkům v současné složité době silnou oporu a stabilitu příjmů. Díky našim unikátním produktům, se u nás jen zřídkakdy stane, že nedokážeme nabídnout klientovi řešení. Jsme tu pro všechny, kteří chtějí uložit své peníze výhodně a zároveň bezpečně. Vybereme vhodnou kombinaci produktů na úvěrové i investiční straně tak, abychom našli řešení na míru každému klientovi. Současně klientovi v rámci servisu můžeme pomoci s dalšími kroky, které bude potřebovat zajistit. Právě nyní hledáme posilu na pozici manažera obchodního týmu divize poradenství. Hledáme člověka s obchodním myšlením, který převezme zodpovědnost za tým obchodníků a bude pracovat na jeho rozvoji. Budeme také rádi, když si již existující tým přivedeš a rádi pro tebe v takovém případě zajistíme individuální bonusy. Nabízíme příležitost řízení vlastního týmu, hlavně díky náborovým esům v podobě možnosti generace pasivního příjmu z ostatních divizí holdingu. K tomu potřebujeme odvážného lídra s tahem na branku, dobrými kontakty a silnou vnitřní motivací vést dlouhodobě prosperující byznys. V případě, že tě nabídka zaujala, ale ještě nemáš v oblasti financí takové zkušenosti, neboj se nám ozvat! Rádi tě s tímto segmentem seznámíme, zaučíme a pomůžeme ti, se na manažerskou pozici dostat.

Jiné výhody

• Školení a podpora v osobním rozvoji • Přátelské a moderní prostředí v centru Prahy • Multisportka • Každý sen snídaně zdarma • Dotované mobilní a datové tarify • Wellness • Možnost být pánem svého času • Příjem, který nemá strop

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
• Samostatnost, cílevědomost • Zkušenosti z oblasti financí • Obchodní a týmový duch • Schopnost vést a motivovat lidi • Zájem o osobní rozvoj

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services