Telesales / Obchodní zástupce – telefonický kontakt se stávajícími B2B klienty

Nabídka pracovní pozice od 23. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Staré Město (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Náš klient, úspěšný český prodejce řešení v oblasti dopravy, momentálně hledá novou posilu do svého obchodního týmu. Nejedná se o práci v terénu, ale z kanceláře, tj. komunikace se stávajícími B2B klienty probíha telefonicky nebo přes e-maily. –Komunikace se stávajícími klienty (dopravními společnostmi) prostřednictvím telefonu, příp. e-mailu (nejedná se o práci obchodníka v terénu, ale také se nejedná o žádné „call centrum“; komunikovat prostřednictvím telefonu budete cca 2 hodiny denně) –Péče o stávající klienty –Prodej firemních produktů stávajícím klientům (mezi firemní produkty patří např.: palivové karty, pohonné hmoty, mýtné služby atd.) & tvorbu obchodních nabídek „na míru“ –Spolupráce s obchodníky v terénu, podporou obchodu, ale i jinými firemními odděleními –Vyhledávání nových klientů a jejich oslovení (jedná se o občasnou záležitost, protože společnost má samostatný tým, který se věnuje výlučně akvizicím) –Sledování situace na trhu a monitoring konkurence

Jiné výhody

–HPP, nástup dle Vašich možností –Fixní mzdu dle Vašich zkušeností + bonusy –Rozmanitou práci v příjemném pracovním prostředí –Spolupráci s obchodníky v terénu, podporou obchodu a společné sdílení KPIs (obchodní tým = agilní tým) –Flexibilní pracovní dobu –5 týdnu dovolené –3 sick days –Kafeterii (s výběrem benefitů dle Vašich preferencí – stravenky, karta MultiSport, příspěvek na pojištění atd.) –Relaxační místnosti, terasu, stojany na kola –Firemní restauraci  –Občerstvení na pracovišti –Kurzy, školení a výuku jazyků –Žádný striktní dress code –Dog friendly office –Moderní kancelář v Praze  NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Jelikož se jedná o obchodnou pozici, je potřebné, abyste měl/a vynikající komunikační schopnosti a prozákaznický přístup. 

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Partners Financial Services