Junior JAVA Developer – Úžasné Benefity

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Klánovice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jste v posledním ročníku vysoké školy a máte zkušenost s vývojem v Javě a TypeScriptu? Nebo jste na začátku kariéry a hledáte stabilní zaměstnání, kde byste své dovednosti dále rozvíjeli? Hledáme juniorního JAVA vývojáře, který by se přidal do 8členného týmu, který vyvíjí systém pro "oceňění klientů" (Client Valuation System). –Rádi vyvíjíte nové features? Vývoj, design a implementace nových features je velkou částí náplně práce. –Budete ale vyvíjet i “business” logiku na aplikačním serveru. –Součástí práce je i práce s databázemi: modelování dat a programování databází. –Nevyhnete se samozřejmě ani testování a revizi kódu.

Jiné výhody

–Příjemné a moderní kanceláře v centru Prahy (Karlovo náměstí) s relaxační zónou, kde můžete doplnit baterie a neformální a přátelskou atmosféru malého dynamického týmu. –Pokud byste ale preferovali pracovat z domova, nabízíme 50 % HO a flexibilní pracovní dobu. –Co se týče mzdy, tak nabízíme pravidelné finanční bonusy, relokační bonus, příspěvek na penzijní spoření, systém kafetérie, nebo výhodné finanční služby (hypotéka atd.). –Samozřejmostí je o balíček benefitů jako: 6 týdnů dovolené, 6 sick-days, příspěvek na veřejnou dopravu, multisport kartu, nebo dokonce příspěvek na tábor pro děti. –Myslíme ale i na váš profesní růst: Naše Centrum digitálních technologií je domovem více než 450 IT profesionálů a vždy se najde někdo, od koho se můžete učit nebo si nechat udělat rychlé rewiev. Najdete zde nekonvenční myslitele a denně mluvíte anglicky. Podporujeme řadu způsobů rozvojových aktivit a podporujeme naše lidi certifikací a jazykovými kurzy. NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–Nejdůležitější je pro nás JAVA (ideálně Spring), proto bychom chtěli alespoň roční komerční zkušenost s touto technologií. –Důležitá je pro nás i zkušenost s SQL (ideálně s MS SQL). –Vzhledem k tomu, že se jedná o práci v mezinárodním prostředí je pro nás i důležitý anglický jazyk, a to na komunikativní úrovni. –Výhodou je zkušenost s front-end technologiemi JavaScript, Typescript a React.

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Hlavní město Praha

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services