HR generalista - nábor administrativních pozic

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Český Krumlov (informace o místu práce: Český Krumlov)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Pro našeho významného obchodního partnera obsazujeme pozici HR generalista - nábor administrativních pozic Vaše náplň práce: Nábor a výběr zaměstnanců, spolupráce na rozmanitých HR projektech Hlavním obsahem Vaší práce bude poskytovat HR podporu obchodně administrativním oddělením a především obsazovat volné administrativní, obchodní, vedoucí a vyšší a vyšší technické pozice). Nábor a výběr zaměstnanců budete realizovat od samotné inzerce přes vedení výběrových rozhovorů s uchazeči, komunikaci s personálními agenturami až po pracovní nabídku vítězným uchazečům včetně administrativy a koordinace související s nástupem a adaptací nových zaměstnanců. Budete se rovněž aktivně podílet na celé řadě HR marketingových aktivit – budování značky zaměstnavatele, náborové kampaně, sociální sítě, účast na veřejných HR akcích apod. Kromě náboru budete poskytovat vedoucím z vám svěřených úseků další širší podporu například při změnách pracovního poměru nebo odměňování zaměstnanců, při řešení pracovně právních otázek, při disciplinárních záležitostech, vysílání zaměstnanců na lékařské prohlídky, přihlašování do kurzů apod. Budete mít také možnost spoluorganizovat různé firemní akce a spolupracovat na rozmanitých HR projektech. Díky časté komunikaci s mateřskou firmou v Rakousku si zdokonalíte a udržíte svoji znalost anglického (nebo německého) jazyka.

Jiné výhody

Pestrá a odpovědná práce s lidmi a příležitost se dále rozvíjet Vaše práce bude různorodá s velkou mírou samostatnosti a s každodenním kontaktem s lidmi. Kromě toho bude představovat velmi důležitou pomoc při zajišťování personálního fungování celé firmy, kterou v následujících letech čeká podstatný nárůst počtu zaměstnanců. Na mzdě se domluvíme podle Vašich znalostí, dovedností a zkušeností. Čekají zde na Vás přátelsky naladění kolegové, kteří berou svoji práci v HR jako poslání. Podpoříme Vás v dalším vzdělávání a osobním rozvoji. A to vše v celosvětově známé, velmi úspěšné a stabilní společnosti, na kterou budete moct být hrdí. Chcete se stát součástí našeho týmu a prožít s námi úspěšnou budoucnost? Potom se těšíme na Váš životopis. Chcete se stát součástí nadšeného týmu a připravit se s námi ke skoku do úspěšné budoucnosti? Potom se těšíme na Váš životopis v češtině a v anglickém/ německém jazyce. Místo výkonu práce - Český Krumlov

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Váš profil: Jste komunikativní, nápadití, baví Vás práce s lidmi a hovoříte anglicky? Jste přátelská, komunikativní a zodpovědná osobnost se smyslem pro pečlivost a s organizačním talentem? Baví Vás kontakt s lidmi, máte srdce na správném místě a dokážete se vcítit do potřeb druhých? Dokážete zacházet s důvěrnými informacemi? Míváte zajímavé nápady a chuť a energii je realizovat? Hovoříte dobře anglicky? Řídíte aktivně automobil a berete občasné služební cesty jako příjemné zpestření? Máte chuť učit se nové věci a neustále se zdokonalovat, stejně jako my?

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services