Všeobecná/Praktická sestra – ordinace praktického lékaře pro dospělé Praha 2

Nabídka pracovní pozice od 29. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 30 000–50 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáte práci, která dává smysl? Máte pozitivní vztah k lidem? Přidejte se k nám! Jsme malé soukromé zdravotnické zařízení s dlouholetou tradicí (30 let na poli zdravotní péče). Nejsme řetězec. Zabýváme se primární péčí v moderním pojetí v souladu s nejnovějšími poznatky z oboru. V rámci našich ambulancí praktických lékařů zajišťujeme komplexní péči v oboru všeobecné praktické lékařství i doplňkovou péči v oblasti rehabilitace (laser, lékařská lymfodrenáž). Tvoříme vzájemně malý, nekonfliktní kolektiv. Rádi mezi námi uvítáme novou kolegyni/ kolegu se zkušenostmi z ambulantní péče, ale jsme připraveni zaučit i absolventa – to pro nás není problém. Naše sestřičky pracují na HPP (40 hodin týdně, v úvazku 1,0), v jednosměnném provozu, každá má jednu odpolední za týden, pátek je krátký. Pokud se pro práci u nás rozhodnete, můžeme slíbit zázemí stabilní organizace s vlídným přístupem vedení a prima kolegy. Samozřejmostí je kvalitní, dostatečné, trpělivé zaškolení. Nebojte se práce v ordinaci praktického lékaře! Nejde o „vypisování hlaviček receptů a „volání další“ v prostředí s bacily. U nás sestřičky pracují samostatně, s PC a nejnovějšími přístroji, které jsou nám k dispozici a jsou pravou rukou lékaře. Pacienty objednáváme, máme oddělené zdravé od nemocných a ochranných pomůcek máme k dispozici dostatek. Začali jsme v komunikaci s pacienty používat speciální on-line aplikaci, která výrazně odebírá sestrám počet telefonických kontaktů, současně ulehčuje a zpřehledňuje kontakt pacient-sestra-lékař.. Pokud Vás naše nabídka práce zaujala, ozvěte se nám! A pokud váháte, ozvěte se taky, rádi Vám naše pracoviště nezávazně ukážeme a popovídáme si o všem, co Vás bude zajímat.

Jiné výhody

Zaměstnancům nabízíme: • Motivující mzdové podmínky • Garance růstu mzdy, 2x ročně odměny, mimořádný finanční bonus z vynikající pracovní výkon • Stravenkový paušál • Zázemí stabilní organizace • Dlouhodobá perspektiva zaměstnání • Práce v moderním zdravotnickém zařízení s perfektní dopravní dostupností (přímo u metra C – I. P. Pavlova) • Příjemné, bezpečné pracovní prostředí • Kvalitní odborné zaškolení, podpora nováčka v týmu • Férový přístup zaměstnavatele • Účast na vzdělávacích akcích • Vybraná očkování pro zaměstnance zdarma • Lymfodrenáž a laserterapie pro zaměstnance zdarma • Možnost registrace zaměstnance u našeho praktického lékaře, zajištění specializované zdr. péče • Možnost osobní konzultace s lékařem zdarma • Zvýhodněný nákup vitamínů, potravních doplňků a zdravotnického materiálu

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Odborná způsobilost pro výkon povolání všeobecné nebo praktické sestry. Vhodné i pro absolventy, nebo sestry bez praxe, které rádi zaučíme.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services