Technický poradce pro svařovací techniku

Nabídka pracovní pozice od 17. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha (informace o místu práce: Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Přemýšlet, propojovat a něco dokázat: Díky těmto hodnotám přemýšlíme až za hranice možného a dokážeme tak vytvářet geniální produkty a řešení pro svařovací techniku, solární elektroniku a bateriové systémy. Naše tajemství: Provádíme výzkum v plně vybavených laboratořích, pracujeme blízko našich zákazníků po celém světě a oceňujeme lidi, kteří chtějí posouvat věci kupředu. VAŠE NÁPLŇ PRÁCE Technická podpora a poradenství pro obchodní týmy Budete poskytovat servisní a technickou podporu a poradenství nejen servisním technikům, ale i dalším členům obchodních týmů v rámci České republiky. ¨ Čekají Vás složitější opravy svařovacích zařízení a automatizovaných systémů. Tyto systémy budete také integrovat u našich zákazníků – od montáže přes přezkoušení až po navazující poradenství. Dále budete zodpovědný za komplexnější instalace a aktualizace softwarového vybavení a obsluhu a programování automatizovaných svařovacích systémů. Své znalosti budete během pravidelných školení předávat členům obchodních týmů, partnerům a zákazníkům . Občas se budete aktivně podílet i na veletrzích, seminářích a webinářích, kde budete poskytovat poradenství a prezentace a také zjišťovat zpětnou vazbu z trhu. Pravidelně budete komunikovat s kolegy z mateřské firmy v Rakousku. Správa a zadávání servisních zakázek bude probíhat v CRM systému.

Jiné výhody

Umožníme Vám realizovat se ve velmi zajímavém oboru s budoucností Při své práci se budete moci opřít o celosvětově známou značku se špičkovými výrobky a silným zázemím mateřské firmy. Poskytneme Vám všechna potřebná proškolení – postupně se z Vás stane expert na naše produkty, technologie, softwary a automatizované systémy. Díky intenzivní mezinárodní spolupráci si dále zdokonalíte svoji angličtinu. Na odměně za Vaši práci se domluvíme osobně podle Vašeho celkového profilu, vzdělání a zkušeností a seznámíme Vás s příjemným balíčkem benefitů, do něhož patří například i 5 týdnů dovolené, pružná pracovní doba nebo služební vůz i pro soukromé potřeby. Chcete se stát součástí angažovaného týmu a připravit se s námi ke skoku do úspěšné budoucnosti? Potom se těšíme na Váš přesvědčivý životopis.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Máte elektrotechnické vzdělání a oprávnění dle vyhlášky č. 50/1978 § 6 a vyšší. V oblasti servisu elektrotechnických zařízeních už máte dobré předchozí zkušenosti a technika Vás baví. Máte perfektní češtinu a Vaše angličtina je na takové úrovni, že i komunikace po telefonu, nebo tlumočení prezentací Vám nedělá problém. Jste pozitivně naladěný s motivací se dál vzdělávat a pomáhat a radit ostatním. Jste komunikativní typ a nestydíte se vystupovat při prezentacích. Jste aktivní řidič skupiny B a nevadí Vám občas vyjet na služební cestu v rámci České republiky, nebo za kolegy do Rakouska. Jako výhodu navíc znáte, jak fungují svařovací systémy.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services