Obchodní zástupce pro zahraničí

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Úsobrno (informace o místu práce: Úsobrno)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máme bezmála dvěstěletou tradici a naše láhve najdete po celém světě. Do našeho obchodního týmu hledáme parťáka nebo parťačku, kterému je český trh malý a dostane naše láhve dále za jeho hranice. Nehledáme jen tak nějakého Obchodního zástupce. Hledáme do týmu parťáka nebo parťačku, který do toho umí pořádně šlápnout. Jak? Staneš se součástí obchodního týmu pod vedením zkušeného manažera. Máš zájem, aby nám to se zákazníky dobře šlapalo. Každá naše láhev je unikátní a tvořená zákazníkovi na míru. Práce u nás není rozhodně stereotypní, proto hledáme parťáka nebo parťačku, který se nebojí nových věcí, výzev a má za sebou prokazatelné obchodní zkušenosti a výsledky. Něco se pije po litrech, něco po doušcích. Náš parťák nebo parťačka dokáže prodat láhev na obojí. Za každou lahví stojí kvalitní, pečlivá práce a příběh, který dokážeš prodat. V žádném případě tě v tom nenecháme, rádi tě naučíme skleněnému řemeslu. Do týmu nám dobře zapadneš, pokud tě baví komunikace se zákazníky, akvizice nových zákazníků - nebojíš se zavolat na neznámé místo, dokážeš rozpoznat obchodní příležitost a aktivně ji využít. Velmi důležitá je tvoje cílevědomost a schopnost dosahovat vytyčených cílů - nespokojíš se s druhým místem. Angličtinu máš v malíčku a pokud ovládáš i další jazyk, je to pro tebe výhoda.

Jiné výhody

Co ti nabízíme? Budeš mít v rukou kvalitní produkt převážně na prémiový alkohol. Na pozici tě pořádně zaškolíme, aby ses cítil/a jistý/á v tom, co nabízíš. Prostor pro vlastní iniciativu - nemusíš se bát se ozvat, když budeš potřebovat něco řešit, naopak oceníme proaktivní přístup, nový nápad a chuť pouštět se do nových věcí a překonávat zajeté stereotypy. Sice tě po zaškolení moc neuvidíme, protože tvým působištěm bude svět za hranicemi, ale vždy tu najdeš přátelské kolegy, motivujícího a férového šéfa a dobrou kávu. Budeš mít fixní složku, pohyblivou složku mzdy a odměny - na reálně nastavených obchodních cílech. Dostaneš tedy svou stabilní jistotu a za super výkon i odpovídající odměny. Pružnou pracovní dobu, 5 týdnů volna, home office a balíček dalších benefitů. Notebook, mobilní a datový tarif je samozřejmostí, stejně jako služební auto i pro soukromé účely.

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Úsobrno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services