Manažer obchodu ICT pro veřejnou správu a segment enterprise

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Hostivař (informace o místu práce: Hlavní město Praha, Kladno, Kolín, Mladá Boleslav)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Česká ICT společnost, která je na trhu již více než 25 let. Poskytujeme primárně managované služby v oblasti kybernetické bezpečnosti a datových centrech. Do svého úspěšného obchodního týmu momentálně hledáme seniorního obchodního leadera na pozici Manažer obchodu ICT pro veřejnou správu a segment enterprise Co bude klíčovými úkoly tohoto kolegy? Aktivně vést, koučovat a rozvíjet tým 8 seniorních obchodníků/Key Account Managerů Připravovat a realizovat obchodní plán, navrhovat obchodní strategii pro enterprise vertikály a sektor veřejné správy Mít přehled o aktivních kontaktech přidělených zákazníků jednotlivých obchodníků, neustále se zajímat o jejich potřeby a budoucí plány, challengovat obchodníky v jejich přístupu a nastavení Účastnit se jednání s klíčovými zákazníky, sám aktivně rozvíjet partnerské vztahy se zákazníky i vendory a aktivně vytipovávat nové obchodní příležitosti Reportuje obchodnímu řediteli, jako člen firemního leadership týmu pravidelně přispívá do diskuzí ohledně vývoje firmy, řešení aktuálních problémů a vývoje služeb

Jiné výhody

Co společnost úspěšnému kandidátovi nabízí? · Práci v zajímavé české firmě, která momentálně prochází business transformací, má neformální přátelskou kulturu, obsluhuje top hráče na trhu, má jednoduchou strukturu a velmi zajímavé služby · Atraktivní základní plat s velmi zajímavým ročním bonusem závislým na obchodních výsledcích, služební auto i k soukromým účelům, telefon, notebook · Příležitost k rozvoji – placené certifikace, technická i soft-skillová školení účast na zajímavých konferencích · Flexibilní pracovní dobu, home office, 32 dnů placeného volna (5 týdnů dovolené, 5 whatever days, 2 dny ředitelského volna) a další hezké benefity – stravenkový paušál, příspěvek na penzijní/životní pojištění, atd.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co by měl tento leader znát a umět? · MUSÍ mít relevantní a prokazatelnou praxi ve vedení obchodního týmu, umí s obchodníky pracovat, motivovat je, řešit problémy, dávat i přijímat zpětnou vazbu · Má znalosti z oblasti ICT - ideálně z firmy, která se zabývá prodejem služeb s přidanou hodnotou např. z oblasti kybernetické bezpečnosti, datové analytiky a/nebo datacenter · Prokazatelné zkušenosti z obchodování a business developmentu ve veřejné správě a ve velkých společnostech · Má za sebou výborné obchodní výsledky a nespokojí se s průměrným výkonem · Je strukturovaný, systematický, spolehlivý, dotahuje věci do konce · Nevadí mu a umí pracovat v jednoduché organizační struktuře, je tzv. „hands-on“ · Rozumí obchodním ukazatelům, je zvyklý je používat v řízení své agendy/businessu a v pravidelné diskuzi se svými obchodníky · Mluví plynně anglicky

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services