Obchodní zástupce WEDO pro Severní Čechy

Nabídka pracovní pozice od 18. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Liberec (informace o místu práce: Liberec)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Rozšiřujeme obchodní tým o obchodníka tělem, duší i pracovními zkušenostmi. Hledáme OBCHODNÍ ZÁSTUPCE WEDO pro Severní Čechy Můžete se pochlubit prokazatelnými výsledky a úspěchy na předchozích pozicích? Máte obchodního ducha a dokážete vše dotáhnout do zdárného konce? Pokud ano, tak hledáme právě Vás! Co Vás čeká: - Získávání nových zákazníků – akvizice - Připravovat nabídky a smlouvy k podpisu - Pravidelná péče o stávající zákazníky - Spolupráce na zlepšování image naší společnosti - Administrativa - Účast na akvizičních, rozvojových a servisních schůzkách u zákazníků - Vyřizování pohledávek po splatnosti Bez čeho se to neobejde: - Vzdělání na úrovni SŠ - Obchodní dovednosti min. zkušenost 2 roky - Prokazatelné výsledky v předchozích zaměstnání, které můžeme prověřit - Řidičský průkaz sk. B - Dobré organizační a komunikační dovednosti - Reprezentativní vystupování - Asertivní chování - Flexibilitu a samostatnost - Anglický jazyk Co bude vaším výsledkem práce: - Zvýšení počtu našich spokojených klientů WEDO Co Vám za to nabídneme? - Finanční ohodnocení, za skvělý výkon finanční odměna - Firemní automobil - Možnost využití home office - Flexibilní pracovní dobu - Řádné zaškolení - Skvělou partu kolegů a zázemí firmy s rodinnou atmosférou - Stravenkový paušál - Multisport karta - Firemní slevy u našeho partnera - Firemní akce Nástup: - ihned/dle dohody Pokud si Vás vybereme, získáte stabilní zaměstnání v rostoucí logistické společnosti, kde se můžete přímo podílet na zvyšování počtů našich obchodních klientů. Jestli splňujete výše uvedené požadavky a chcete posílit naše řady, tak klikněte na tlačítko „Odpovědět“

Další nabídky práce

Práce v oboru: Obchod, prodej

Lokality: Liberec

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services