Řidič C+E do Německa

Nabídka pracovní pozice od 24. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Domažlice (informace o místu práce: Domažlice)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máte místo srdce motor a v žilách vám koluje místo krve nafta? Pokud ANO, nabízíme stále a dlouhodobé pracovní místo v Německé společnosti kousek za hranicemi, která má flotilu nejnovějších vozů Volvo a ostatní kolegové jsou věšinou Češi, včetně dispečerů. –Řízení nových, moderních vozů Volvo FH460 - souprava, nebo tandem s plachtou –Zakázky po Evropě - 80% Německo, Belgie, Švýcarsko, Rakousko, Holandsko –Odpovědnost za zabezpečení nákladu pro přepravu –Dohled nad nakládkou a vykládkou –Péče o svěřený vůz - firma má vlastí myčku, čerpací stanici a servis –Komunikace s dispečery v čestině  –Všechny vozy jsou pravidelně servisovány –Pracovní doba - pondělí až pátek, občas se vyjíždí v neděli večer *Vozy Volvo FH460 jsou moderní vozy poslední generace, vybavené podpůrnými asistenty, ledničkou, nezávislou klimatizací a moderní komunikační technikou (GPS, tablet, mobilní telefon)

Jiné výhody

–Nástupní mzda 2000€ hrubého - od podzimu navýšení na cca 2270€ –Diety v rozmezí 550€ - 750€ čistého  –Čistá mzda se pohybuje v rozmezí 2300€ - 2400€ čistého –Příplatky za dobré řízení - spotřeba, dodržování předpisů, atd. –Česky mluvící kolegové - řidiči, dispečeři a servisní technici –Německá pracovní smlouva –Možnost čerpat výhody německého sociálního systému - příspěvek 200€ na dítě –Výhody německého zdravotního systému a rychlá pomoc v případě potřeby jejich využití - lékaři v blízkosti centrály (pomoc s překladem, atd.) –Pomoc s veškerou administrativou - banka, pojišťovna, atd. –Rovné a příjemné jednání směrem ke všem zaměstnancům –24 dnů dovolené –Volné víkendy –Pracovní oděv –Sociální zázemí na centrále - kuchyňka, sprcha, automat na sladkosti –Oplocené firemní parkoviště –Firemní oslavy a setkání NABÍRÁME MUŽE I ŽENY Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
–ŘP sk. C+E –Profesní průkaz –Zkušenosti s řízením nákladních automobilů výhodou –Spolehlivost a dobré vystupování –Němčina je výhodou

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Partners Financial Services