Technik/Obchodník

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Chrášťany (informace o místu práce: Chrášťany)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Obchod: Kontakt se zákazníkem, aktivní vyhledávání, osobní jednání při startu projektů, vyřizování zakázek, pohledávek atd. vytváření cenových nabídek. Administraci zajišťuje asistentka (takže jen nutné papírování). Spolupráce s našimi obchodníky na řešení požadavků zákazníka – dotisk, aplikace etiket atd.. Technik: Jednání se zákazníkem – příprava projektů – technická specifikace k cenové nabídce, technické návrhy-spolupráce s konstruktérem dle požadavků zákazníka. Následně dohled nad realizací projektů – instalace, předání zákazníkovi. Dle požadavků zákazníka návrh řešení – výběr vhodného zařízení = TTR tiskárny, aplikátory etiket, doplňky, úpravy, spotřební materiály. Servis : Servis dodaných zařízení = TTR tiskáren, aplikátorů, aplikačních linek (projekty) a dalších zařízení (převíječky, scannery atd.). Servisní podpora zákazníkům, konzultace, on-line řešení nastavení atd..

Jiné výhody

Pracovní doba: Pracovní dobu přizpůsobujeme požadavkům našich zákazníků a momentální situaci. Nelpíme na striktním dodržování pracovní doby od – do. Jsou dny, kdy je třeba dodělat práci i za cenu více hodin a naopak dny, kdy se to dá kompenzovat. Musíme počítat s časem navíc pro dopravu na místo zásahu. Možnost práce z domova, není třeba vždy startovat ze základny. Nesledujeme přítomnost a množství hodin, sledujeme výsledek. K dispozici: Firemní podpora, služební auto v osobním užívání, telefon, profesní školení, možnost rozvoje, zelená nápadům v rámci možností.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Elektrotechnika (SPŠ zaměření elektro / PC, nebo strojní / elektro/ PC – slaboproud, elektronika, řízení strojů, instalace tiskáren atd.) Výhodou programování PLC, popřípadě jiné, Samozřejmostí ovládání PC na úrovni vyšší, než běžný uživatel. Samostatný, zodpovědný a týmový hráč, flexibilní, ŘP min B. AJ komunikativní – spíše technického zaměření (musí se domluvit s kolegy u našich partnerů, rozumět výkladu při tréninku, nebo školení) NJ = výhoda

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services