Specialista nákupu (m/ž)

Nabídka pracovní pozice od 20. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Mošnov (informace o místu práce: Mošnov)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Jsme nadnárodní společnost působící v automobilovém průmyslu a do našeho týmu, který se stará o nákup komponentů a materiálu pro naši výrobu hledáme nového kolegu či kolegyni! Co Vás čeká: - tvorba a aktualizace cenových přehledů - kontrola a evidence skladových zásob - komunikace s dodavateli - outsourcing - dojednávání dokumentace, obchodních dohod a ostatní technické dokumentace - vyřizování reklamací - objednávky zboží - účast na auditech - spolupráce s ostatními odděleními - podpora nadřízených Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: - SŠ/VŠ vzdělání - Zkušenosti s outsourcingem (z výrobní společnosti výhodou) - Znalost projektového řízení a skladového hospodářství - Znalost AJ na středně pokročilé úrovni (z důvodu denní komunikace v AJ) - Znalost MS Office - Organizační schopnosti - Schopnost práce pod tlakem - Ochota pracovat přesčas, pozitivní přístup k práci U nás se můžete těšit na: - měsíční prémie (průměrně 10 % ze základu) - bonus za docházku 2000 Kč každý měsíc - pololetní a roční bonusy - stravenky - příspěvek na penzijko - bezúročné půjčky - poukázky při pracovních výročích a osobních událostech - až 6 dní dovolené nad zákonný rámec (možné získat v průběhu odpracovaných let) - kantýnu s meníčky Dále by Vás mohlo zajímat: - pracovní doba je flexibilní (pevné jádro 8:00-14:00) - občas se může naskytnout nějaký ten přesčas, ale bude samozřejmě placený - angličtinu budete procvičovat na denní bázi - možnost získat nové zkušenosti ve velké automotive firmě - budete pracovat v dynamickém prostředí - je to skvělý odrazový můstek pro budoucí kariéru v oblasti nákupu - nástup čím dříve tím lépe Zaujali jsme Vás? Pak nám určitě zašlete Vaše CV! Tento inzerát je psaný v mužském rodu čistě z důvodu plynulosti textu.

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services