Certification & Validation engineer (#14018443)

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Stodůlky (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Baví Tě testování? Pak jsi na správném místě! Jsme personálně poradenská společnost People Consulting s.r.o. s více než 12letou historií na českém trhu. Hledáme pro svého významného klienta zkušené osobnosti, které : - Mají zájem dělat práci, která je bude bavit. - Chtějí aplikovat své znalosti a posouvat se kupředu, jak profesionálně, tak i osobnostně. Náš klient se zaměřuje na kompletní vývoj produktů a integraci v celém systému řízení. Vyvíjí PLC, komunikační moduly fieldbus, I / O jednotky a inteligentní senzory, vytváří specifikaci produktů a vytváří vlastní architekturu a rámce. To vše ve spolupráci s vývojáři na mezinárodním projektu. Co bude Vaší náplní práce: testování produktů průmyslové automatizace - PLC, HMI, I / O moduly, ... Provádějí certifikace na produktech v certifikařní laboratoři Spolupráce s vývojáři při opravách chyb Jsou unikátní v tom, že mají zákazníků více, tudíž jde o různorodou práci.

Jiné výhody

Náš klient nabízí: Možnost spolupráci s ostatními kolegy z různých oblastí vývoje – hardware, mechanika, projektový management, výroba. Je zde možné i vedení malých projektů, nebo dílčích částí velkého projektu Práci na HPP Flexibilní pracovní dobu Možnost home-office Worklifeballance Krásné pracovní prostředí Být součástí špičkových projektů Ojedinělá kultura Nástupní bonus Firemní školka a jazykové kurzy Cafeteria Dovolená až 33 dní HO až 3 dny v týdnu

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Náš klient požaduje: SŠ/VŠ vzdělání technického/elektro zaměření podmínkou (může být šikovný absolvent VŠ) Komunikativní znalost AJ nebo NJ Zodpovědnou a kreativní osobnost se zájmem o elektroniku a inovace Základní znalost PLC (SIMATIC S7 v kroku 7 nebo portálu TIA) Znalost PROFIBUS, PROFINET - výhodou Chuť se učit novým věcem

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services