Rozjeď svou kariéru jako BI Developer - stáž pro studenty!!!

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 20 000–40 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Hledáta brigádu na prázdniny nebo stáž, v průběhu které byste mohli získávat zkušenosti přímo z praxe a ty následně využít třeba ve své diplomové práci? Lákají vás velká data nebo práce na pomezí vývoje a business analýzy? Jde vám hlavně o flexibilitu - možnost zkombinovat práci se školou, mít čas v průběhu zkoušekového nebo šanci uzpůsobit si pracovní dobu podle svých možností? Náplň práce: * Dnes za sebou máme přes 25 let historie a s našimi produkty se setkáte v bankách, průmyslu 4.0 i ve státní správě. * V našem brněnském vývojovém centru na tebe čeká tým zkušených Business Inteligence vývojářů, pro který právě hledáme další posilu. * Celá firma je dnes nastavena tak, aby všem svým zaměstnancům pomáhala v růstu - samozřejmostí tak je nejen vedení od zkušených leaderů (či mentorů), ale i možnost zúčastnit se nejrůznějších konferencí a školení s lidmi i mimo společnost. * Samozřejmostí je pak šance na dlouhodobou spolupráci - pokud budou obě strany spokojeni, můžeš se těšit i na HPP na dobu neurčitou...

Jiné výhody

* Příspěvek na stravování formou stravenkového paušálu ve výši 71,- Kč odpovídající stravence v hodnotě 130,- Kč * Aby sis mohl/a užít volno naplno, dostaneš body do Cafeterie, které můžeš mimo jiného použít třeba na volnočasové aktivity jako jsou vstupy na sportoviště nebo do kina, vzdělávání, knihy, masáže, flexi passy nebo i na penzijko, zdravotní zařízení či příspěvek na internet * Firemní akce (vánoční večírek i pro partnery v pěkném hotelu s přespáním, 3 denní Development Conference a další teambuildingy…) * Příjemné kanceláře, vonící káva z moderních kávovarů, zeleninové a ovocné dny.... to je prostě den u nás.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* - Studuješ IT? * - Baví tě práce v oblasti optimalizace databází, datawarehouse či Business Inteligence? * - Nedělá vám problém angličtina? * Pak jsi náš člověk - dej nám o sobě vědět, rádi tě pozveme na pohovor a domluvíme se s tebou na dalším postupu.

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 03055396

Slovákova 354/5, 602 00 Brno - Veveří

Kontakt
Pavel Fiala

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services