Senior PLC Programátor #1648

Nabídka pracovní pozice od 25. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 45 000–60 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Společnost SURFIN Technology s.r.o. je předním českým dodavatelem technologických celků pro povrchové úpravy a dílčích zařízení pro aplikaci práškových nebo mokrých barev a otryskávání. Pro naše nově budované oddělení hledáme kolegu na pozici: SENIOR PLC PROGRAMÁTOR. Máš rád výzvy a chuť se podílet na budování něčeho nového? Pohovor by se uskutečnil u nás v sídle společnosti v Brně, tak se určitě ozvi! Náplň práce: * Vývoj aplikačního SW pro PLC a HMI v prostředí SIEMENS TIA Portal * Tvorba elektrické dokumentace * Vývoj řídících systémů a vizualizace HMI * Integrace robotických pracovišť * Zprovoznění technologických celků u koncového zákazníka a následné zaškolení obsluhy * Tvorba dokumentace a manuálů * Technická a servisní podpora pro již realizované projekty * Technická podpora při obchodních jednáních s potenciálním zákazníkem * Podílení se na vývoji a zlepšení funkce dodávaných technologií

Jiné výhody

* Práce na plný úvazek * Možnost občasné práce z domova * Motivační složka mzdy v závislosti dokončení realizovaných projektů * Kreativní, různorodou práci v neustále se rozvíjející oblasti * 5 týdnů dovolené * Firemní vůz i k soukromému využití * Firemní stravování / diety * Služební telefon pro vlastní využití a zvýhodněné tarify pro blízké * Multisport karta * Odborná školení * Kurz angličtiny * Nástup možný ihned * Místo výkonu práce: Brno

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* VŠ/VOŠ/SŠ vzdělání odpovídajícího směru * Min. praxe 3 roky * Prokazatelná zkušenost s programováním v prostředí TIA Portal * Analytické a logické myšlení, schopnost práce v týmu, samostatnost, spolehlivost * Ochota k intenzivnímu sebevzdělávání a pracovní flexibilita * Znalost anglického jazyka alespoň v mírně pokročilé úrovni (stupeň A1-A2) pro porozumění dokumentace * Vyhláška 50/1978 Sb. vyhláška 50/1978 Sb. §6 a vyšší * Ochota cestovat (výjezdy v rámci ČR a SR) * Řidičský průkaz sk. B * Výhodou jsou: * Zkušenosti s programováním robotů * Zkušenosti s tvorbou elektrické dokumentace v EPLAN * Znalost databázových systému MS-SQL, MYSQL, ORACLE * Angličtina na pokročilé úrovni (stupeň B1 a výše) * Zkušenosti s prací v grafických programech ADOBE * Zkušenosti s programování PLC a HMI od jiných výrobců (OMRON, BECKHOFF, ALLEN-BRADLEY)

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Elektrotechnické profese, Telekomunikace

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Kdy půjdete do důchodu? Ve hře jsou tři návrhy

Důchodový věk poroste. Otázkou je, jak přesně. K původnímu návrhu ministerstva práce a...více

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Práce v důchodu. Jaká jsou pravidla a na co si dát pozor

Jak si zvýšit důchod, když při jeho čerpání pracujete? Jak funguje takzvaná práce na procenta?...více

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)?...více

Partners Financial Services