Vaše první práce jako JavaScript vývojář - go for it!

Hledaná pozice

Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)

Mzda: 35 000–55 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máme naprosto ideální příležitost pro juniory! Nevěříte? Tak čtěte dál... Hledáme nového kolegu do malého vývojářského týmu - dnes jsme 4 a hledáme pátého, na zaškolení máme tedy čas a rádi vám ukážeme, jak vypadá vývoj SW v praxi. Pracujeme na webové aplikaci, kterou už dnes denně používá téměř 1.000.000 lidí po celé republice; výsledky vaší práce tedy budou opravdu vidět a nehrozí, že budete pracovat do šuplíku. Přesto, že jsme součástí skupiny s více než 70.000 zaměstnanci, máme překvapivě hodně prostoru - vyzkoušíte si tak např. práci s různými frameworky či knihovnami a zároveň získáte jistotu stabilní společnosti. Opravdu hledáme juniora; jde nám tedy o někoho ideálně po škole, kdo sice JavaScript už zkoušel, ale ještě nemá a ani nemusí mít komerční praxi. Náplň práce: * Na začátku budete převážně pracovat s kódem, který jsme vytvořili už v minulosti - půjde tedy spíš o drobné úpravy a testování. * Jakmile se do JS/TS a do technologií, které používáme dostanete, čeká vás práce na dílčích úkolech spolu s některým ze seniornějších kolegů. * A pak už je jen malý krok k vývoji některé z green-field aplikací, na kterých teď pracujeme či některé z těch, jež nás ještě čeká. * Sami se ve výsledku staráme i o releas, takže další prostor pro váš růst je i v rámci DevOps procesů...

Jiné výhody

* I když jde o juniorní pozici, připravili jsme stejnou sadu benefitů, kteří mají k dispozici senioři - tím největším ale vždy bude příležitost získat praxi s všemi třemi nejvyužívanějšími FE frameworky na jednom místě... * Dále máme 25 dnů dovolené + pár sick-days, * pěkné kanceláře s pohodlným dojezdem v Brně, k těm patří i restaurace, relax zony nebo parkoviště - to vše vám je samozřejmě k dispozici. * Úplně neorganizujeme obří korporátní teambuldingové akce - to spíš zajdeme po práci na pivo. V každém případě je u nás fajn atmosféra a dělá se nám tu fajn. * Jak se osamostatníte, umíme si představit i práci na home-office, minimálně na začátku vám ale učení půjde daleko rychleji při denním docházení do kanceláří. * A konečně zpět na začátek - benefitem je určitě i velikost týmu - pokud budete pracovat s několika málo seniory, jste schopni sbírat nové dovednosti raketovou rychlostí. Těšíme se, až se do toho pustíme společně.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
* Jak jsme psali už výše, nejde nám o komerční praxi. Samozřejmě, že pokud nějakou máte, je to plus... * Oceníme především obecné znalsoti front-endových jazyků - JavaScript a TypeScript. * Aktuálně souběžně pracujeme s Vue.js, Reactem i s Angularem - samozřejmě na odlišných projektů. * Hodně důležité pro nás ale v každém případě je vědět, že JS nevidíte prvně v životě. Oceníme tedy třeba ukázky školních nebo i vlastních projektů, na kterých jste pracovali..

Inzerující společnost

Jobs Contact Personal, s.r.o., IČO: 03055396

Slovákova 354/5, 602 00 Brno - Veveří

Kontakt
Pavel Fiala

Další nabídky práce

Práce v oboru: IT, Telekomunikace

Lokality: Brno

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit...více

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Převrat v zákoníku práce: Kratší výpovědi, delší zkušebka a dětská práce

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil návrh zásadních změn v zákoníku...více

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činí 45 573 Kč hrubého, v Praze vzhledem k vyšším...více

Partners Financial Services