Inženýr kvality

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Beroun (informace o místu práce: Beroun)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Budete hlavním odborníkem pro vytváření kontrolních plánů a zkušebních návodů, Budete součástí týmu, který spolupracuje při tvorbě FMEA, Budete mít hlavní slovo při vyhodnocování předsériové výroby z pohledu kvality a definovat nápravná opatření, Připravovat vzorky a PSW dokumentaci a na základě toho zadávat vzorkování na zákaznických portálech, Očekáváme, že budete poskytovat podporu – např. při auditech.

Jiné výhody

Vaše práce bude různorodá, budete mít možnost rozvíjet se v oblasti kvality. Je jen na Vás, zda budete chtít kariérně růst a posouvat své znalosti o úroveň výše. Investujeme do vzdělávání a záleží nám na tom, aby lidé rostli. Spolupracujeme s dalšími závody v zahraničí a pravidelně si sdílíme best practice. Naše výroba má vysoký stupeň automatizace. V únoru jsme oslavili 26 let od zahájení výroby v Čechách a stále rosteme. Udržitelnost nám není cizí, naopak nám na ní záleží, proto se řídíme heslem Making the world a better home Ucelený systém zaměstnaneckých benefitů: o Investujeme do vzdělávání a záleží nám na tom, aby se zaměstnanci rozvíjeli, a proto vytváříme vzdělávací plány na míru o Můžete si bezplatně zajít zasportovat – kruháč, jóga, plavání, bruslení o Organizujeme různé akce pro zaměstnance o Obědváme zadarmo o Dovolenou můžete čerpat v délce 5 týdnů o Přispíváme na penzijní a životní pojištění o Flexibilní pracovní dobu s ohledem na provoz výroby o Notebook, telefon

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Zkušeného kvalitáře, kterého zajímá předsériová výroba. Kolegu, který se nebojí se výzev a nových příležitostí. Někoho, kdo bude mít ambice do budoucna se dále vzdělávat a vést své vlastní projekty. Samostatnost, zodpovědnost. Angličtinu na komunikativní úrovni.

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services