Procesní inženýr/ka / technolog

Nabídka pracovní pozice od 27. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Beroun (informace o místu práce: Beroun)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Budete mít hlavní slovo při tvorbě technologických postupů a Vaše know-how budete předávat ostatním kolegům. Společně s týmem se budete podílet se na tvorbě metodických návodů a kontrolních plánů, podle kterých pochopí kolegové co a jak vyrábět. Budete analyzovat výrobní vady a společně s kolegy se podílet na jejich eliminaci. Při vývoji nových produktů budete důležitým členem týmu. Své zkušenosti a best practices budete sdílet se svými zahraničními kolegy.

Jiné výhody

Velké pole pro samostatnost, možnost aplikovat své nápady na zlepšení Zodpovědnost za technický stav linky Investujeme do vzdělávání a záleží nám na tom, aby lidé rostli Spolupracujeme s dalšími závody Sekuritu v zahraničí a pravidelně si sdílíme best practice Naše výroba má vysoký stupeň automatizace. V únoru jsme oslavili 26 let od zahájení výroby v Čechách a stále rosteme Udržitelnost nám není cizí, naopak nám na ní záleží, proto se řídíme heslem Making the world a better home Ucelený systém zaměstnaneckých benefitů: o Investujeme do vzdělávání a záleží nám na tom, aby se zaměstnanci rozvíjeli, a proto vytváříme vzdělávací plány na míru o Můžete si bezplatně zajít zasportovat – kruháč, jóga, plavání, bruslení o Organizujeme různé akce pro zaměstnance o Obědváme zadarmo o Dovolenou můžete čerpat v délce 5 týdnů o Přispíváme na penzijní a životní pojištění o Flexibilní pracovní dobu s ohledem na provoz výroby o Notebook, telefon

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Zkušeného kolegu, který má technický backround a baví ho výrobní prostředí Baví tě stále se učit a rozvíjet v oblasti automatizace Parťáka s chutí dále se rozvíjet a účastnit se vývoje nových produktů Flexibilita, samostatnost, spolehlivost je v týmu důležitá Komunikativní a organizační schopnosti pro výrobu nezbytné

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services