Číšník / servírka - barman / barmanka - možnost zkráceného úvazk

Nabídka pracovní pozice od 4. 7. 2022 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha - Karlín (informace o místu práce: Praha)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Profil společnosti:
Do fusion restaurace Sanduga, která sídlí v samém srdci nového, moderního Karlína hledáme samostatného číšníka / servírku - barmana / barmanku, který / která bude pravou rukou restaurant managera.

Více informací o restauraci naleznete na www.sanduga.cz.

Náplň práce:
Hledáme k nám do restaurace spolehlivého číšníka, nebo servírku, které bude bavit jejich práce.

Věříme, že spousta věcí v našem jídelním lístku, může být pro Vás úplnou neznámou, ale všichni v restauraci jsme ochotni Vás vše naučit, protože nám jde o to, abyste se u nás cítili komfortně a sebejistě.

Jiné výhody

• práci na HPP nebo zkrácený úvazek - smlouva na dobu neurčitou
• možnost plánování směn
• odpovídající platové ohodnocení - 30 000 - 50 000 Kč/měsíc (dle praxe a zkušeností)
• personální stravování
• práci v mladém kolektivu v krásné restauraci
• personalní slevy
• možnost sushi kurzu

Benefity: sleva na firemní výrobky/služby, dovolená 5 týdnů, vzdělávací kurzy, různá školení, občerstvení na pracovišti, Multisport karta, příspěvek na sport/kulturu/volný čas, možnost si napracovat hodiny, vlastní organizace náplně práce, vyhrazený čas na inovace.

Místo práce: Karlínské náměstí 238/6, Praha - Karlín

Termín nástupu: ihned / dle dohody

V případě, že Vás tato pracovní pozice zaujala, zašlete nám, prosím, Váš životopis s názvem pracovní pozice, o kterou se ucházíte.
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: manager@sanduga.cz nebo tel. 732 134 691 - David Deme.

Na tuto pracovní pozici, můžete reagovat pouze do 1. 7. 2022. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
• praxe ani vzdělání v oboru nejsou podmínkou
• samostatnost
• schopnost pracovat pod tlakem a stresem
• vlastní iniciativu
• zodpovědnost
• férové jednání
• zájem gastronomii
• chuť komunikovat se zákazníky
• úsměv na tváři

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Dobrá práce

Výpočet čisté mzdy 2022

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Doporučujeme

Užijeme si moře letos naposledy? Češi a dovolená očima expertů

Užijeme si moře letos naposledy? Češi a dovolená očima expertů

Dovolená u moře letos konečně může proběhnout bez covidových omezení. Můžou si ji však...více

Bitcoin zdarma a bez rizika? Poradíme, kde si nechat „nakapat“ kryptoměnu

Bitcoin zdarma a bez rizika? Poradíme, kde si nechat „nakapat“ kryptoměnu

Kdekdo už určitě zkusil zadat do vyhledávače frázi „bitcoin zdarma“ v naději, že porazí...více

Přechválená generace. Přestaňte děti chválit a začněte oceňovat

Přechválená generace. Přestaňte děti chválit a začněte oceňovat

Za pár dní děti přinesou vysvědčení. A my budeme hledat slova, jak ocenit jejich práci....více

Taky během menstruace mocně prdíte a máte průjem? A taky o tom chcete mluvit?

Taky během menstruace mocně prdíte a máte průjem? A taky o tom chcete mluvit?

Mluvíte o menstruaci úplně běžně, bez uzardění, nebo je to pro vás pořád tak trošku tabu,...více

Poradna - pracovní právo

Poslední dotaz: Služební cesta
Poradna > Právní poradnaPracovní právo

Otázka: Dobrý den, může v době zákazu volného pohybu vyslat zaměstnavatel zaměstnance na služební cestu přes celou republiku? Ve vyhlášení vlády se tohle nijak neřeší - dle mého to ani nutná cesta o zaměstnání,... více

Pracovní právo

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zbyla vám loňská dovolená? Přišel zlomový termín

Zbyla vám loňská dovolená? Přišel zlomový termín

O tom, kdy dostanete dovolenou, rozhoduje zaměstnavatel, i když v ideálním případě na...více

Sommelier Jakub Přibyl: Gastronomie stále zažívá extrémní situace

Sommelier Jakub Přibyl: Gastronomie stále zažívá extrémní situace

Když se nevydaří vinařská sezóna, dopady pocítí dovozce, prodejce i koncoví zákazníci....více

Přežije česká hospoda? Po covidu drtí restaurace zdražování

Přežije česká hospoda? Po covidu drtí restaurace zdražování

Nedostatek lidí, rychle zdražující vstupy a nižší ziskovost. České restaurace bojují s...více

Partners Financial Services