Místo práce: Brno (informace o místu práce: Brno)
Mzda: 35 000–50 000 Kč/měsíc
Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti
Hledáme nového kolegu - kuchaře teplé kuchyně který umí a chce pracovat v TÝMU, kterého vaření skutečně baví a potřebuje se v tomto oboru realizovat i zdokonalovat.
Ale hlavně hledáme parťáka, kterému nejsou cizí slova STABILITA a JISTOTA. Pojmy, které hledá u potencionálního zaměstnavatele, ale současně má schopnost obsáhnout je i v roli zaměstnance.
Zájemce prosíme o zaslání profesního životopisu.
Co má kuchař v naší hotelové kuchyni za úkoly?
- přípravu, úpravu a podávání teplých i studených jídel, předkrmů nebo moučníků
- schopnost podílet se na sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů nebo na - vytváření sezónní a obědové nabídky hotelové restaurace
- sledovat množství zboží, dohlížet na jeho přejímku, skladování a konzervaci
- aktivně spolupracovat s ostatními středisky hotelu – především restaurace
- znát a dodržovat hygienické předpisy platné pro provoz kuchyně (HACCP)
Jiné výhody
Když to s námi do toho půjdete, můžete se těšit na:
- moderní a velmi kvalitně vybavenou kuchyň
- rozmanitou práci - jsme kongresový a wellness hotel tak se u nás střídá firemní klientela s tou soukromou
- příležitost realizovat své nápady - ano, jdeme změně naproti
- férový přístup ke mzdovým podmínkám - podle zkušeností ti stanovíme částku za odpracovanou směnu
- výplatní pásku i mzdu 15tého na vašem účtu
- otevřenou firemní komunikaci - bavit se o všem je pro nás důležité
- pravidelnost ve směnách - krátký/dlouhý týden