PROJEKTOVÝ MANAŽER DO PRESTIŽNÍ DEVELOPERSKÉ SPOLEČNOSTI!

Nabídka pracovní pozice od 16. 4. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Ostrava (informace o místu práce: Ostrava)

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

Máte zkušenost z pozice Projektového manažera alespoň 3 roky? Domluvíte se plynule anglicky? Pokud ANO, tak jste člověk, kterého hledáme do našeho týmu! Významná česká developerská společnost, která se zabývá pronájmem nemovitostí, nákupem a prodejem nemovitostí hledá do týmu PROJEKTOVÉHO MANAŽERA! Projektový Manažer je obecně odpovědný za včasné dodání nemovitostí klientům, aby byly postaveny v rámci rozpočtu a v dobré kvalitě, se všemi povoleními. Co bude Vaší náplní práce? - koordinace přípravy projektové dokumentace ve všech fázích - ve spolupráci s dalšími kolegy zodpovídáte, aby byla zajištěna všechna potřebná povolení - připravujete rozpočty a ve spolupráci s nákupním týmem koordinuje proces výběrového řízení; monitorování vynaložených nákladů, zodpovědnost za udržení nákladů v rámci dohodnutého rozpočtu atd. - řídíte stavbu - příprava časových plánů a odpovědnost za dodržování dohodnutých termínů; každodenní kontrola kvality a postupu prací na místě; vedení „kontrolních dnů“ s dodavateli, provádění pravidelných bezpečnostních kontrol na staveništi, komunikace s dodavateli atd.

Jiné výhody

Co Vám můžeme nabídnout: - skvělou příležitost k rozvíjení vaší kariéry s úspěšnou a stabilní společností - práci v mladém a talentovaném kolektivu - pevná složka + bonusy - BMW i k soukromým účelům - stravování na pracovišti - 2000 Kč/měsíc - telefon - lekce AJ s rodilým mluvčím každý týden - Multisport karta - příspěvek na důchodové pojištění - neomezené občerstvení na pracovišti + ovocný program Nástup: ihned/dohodou Kancelář: Ostrava

Požadavky na zaměstnance

Osobnostní předpoklady a dovednosti
Co k tomu potřebuje? - ideálně vysokoškolské vzdělání v oboru Stavebnictví - relevantní technické dovednosti - minimálně 3-5 let odborné praxe na pozici projektového manažera, zkušenosti s průmyslovými stavbami - komunikativní angličtina - týmový hráč s individuálním proaktivním přístupem a dobrými komunikačními schopnostmi - silné schopnosti samostatného řízení

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Práce jako cesta z chudoby? Na důstojnou mzdu dosáhne jen třetina Čechů

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne...více

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Královské školy: Jsme střední proud. Žádná alternativa

Soukromých škol přibývá každým rokem zejména ve větších městech. Už dávno přitom nesbírají...více

Partners Financial Services