Učitel/ka nebo Chůva v mateřské umělecké školce MuŠka

Nabídka pracovní pozice od 28. 3. 2024 není aktivní.

Hledaná pozice

Místo práce: Praha-Cholupice (informace o místu práce: Hlavní město Praha)

Mzda: 24 000–32 000 Kč/měsíc

Náplň práce, pravomoci a zodpovědnosti

V práci se vracíme zpátky do dětství. Dává nám radost, hodně smíchu i moře zábavy. Jste paní učitelka v MŠ a potřebujete změnu? Nebo jste kvalifikací chůva a hledáte příjemné pracovní prostředí? Pak hledáme právě Vás, abyste ve školce MuŠka pečovali o naše zlatíčka. S láskou a trpělivosti. Abyste se pro ně stali parťákem i vzorem, a abyste je dobře připravili do základní školy. Co by Vám nemělo chybět * Pedagogické vzdělání se zaměřením na předškolní a mimoškolní pedagogiku * případně certifikát Chůvy pro děti do zahájení předškolní docházky * Pozitivní a láskyplný vztah k malým dětem * Klientský přístup - komunikace s rodiči je důležitou součásti Vaší práce * Čeština jako rodný jazyk * výtvarné dovednosti či hra na hudební nástroj, pohybové hry (výhodou nikoliv nutnou podmínkou) * základní komunikativní znalost angličtiny * praxe ve školce výhodou Co na Vás v naší školce čeká * individuální práce s dětmi od 2 do 3,5 let v české třídě * skvělá parta mladých lidí jako jeden tým * krásné příjemné prostředí, kde se cítíte jako doma * ohodnocení za Vaši dobrou práci * pohodová, kreativní a individuální práce s malým počtem dětí (cca 6-8dětí) * práce na plný pracovní poměr nebo částečný úvazek, dle Vaše přání * 8 týdnů dovolené v případě pedagogického pracovníka Termín nástupu dle domluvy, nejpozději však 29.8.2022, možný i menší úvazek. Sídlíme v příjemné prostředí blízko Hostivařského parku na Praze 10 nedaleko Prahy 4 Háje. Tým je pro nás důležitý, proto si musíme vzájemně padnout do oka. Pro začátek nám pošlete svůj životopis a my se Vám ozveme. Těšíme se na Vás! Mateřská škola umělecká MuŠka, Edisonova 27/21, Praha 15 - Petrovice, 109 00

Další nabídky práce

Zdroj nabídky: Easy-prace.cz

Test: Na jakou práci se hodím?

Zhodnotit vlastní předpoklady pro tu kterou práci, je obtížné. Náš test osobnosti vám na několik kliků během tří minut prozradí, jaký typ osobnosti jste a pro jaké zaměstnání se hodíte.

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Spočítejte si osobní inflaci

Spočítejte si osobní inflaci

Inflace se měří indexem cen průměrného koše výrobků a služeb. Jenže každý kupuje něco jiného, proto na každého inflace působí jinak.

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Jak se vyvíjejí v Česku mzdy a nezaměstnanost

Unikátní mapa, na které můžete sledovat vývoj nezaměstnanosti a průměrných platů v jednotlivých českých krajích od roku 2006.

Nejnovější články

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Zaměstnanci jsou nejlepší indikátor úspěchu, říká šéfka HP

Hodně sází na lidi, které má kolem sebe. „Naprostá většina úspěchů je v mém případě dílem...více

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

I za tohle můžete dostat výpověď. Případy, které potvrdil soud

Kdy možné dát výpověď zaměstnankyni, která tráví část pracovní doby na internetových seznamkách?...více

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V polovině neotevřených datovek je vzkaz od exekutora či finančního úřadu

V každé druhé dosud neotevřené datové schránce se nachází dopis od finančního úřadu nebo...více

Partners Financial Services